Damernas segerrad fortsätter


Vi vägrar förlora. Denna gång slogs ett duktigt Lörby tillbaka på Brunnsvallen med 3-0 efter 1-0 i halvlek
. Redan efter 1 min fick vi in bollen bakom deras målvakt. Sofie N slog till på pass av Calle. Härlig start . Därefter kändes som om vi somnade in ordentligt och tog sommarledigt.Lörby var klart mycket intresserade av matchen och tryckte tillbaka oss rejält
. Vi är dock som sagt mycket svåra att få hål på och även denna gång höll vi rent , dock med lite tur. Efter lite byten fick vi tag något i dem men halvleken var vår klart sämsta i år.

I andra halvlek ändrade vi runt lite och när Karin på eget manér i 51 min ( som Manne sagt till henne) drog igenom hela deras backlinje och rullade in 2-0 så kändes det mycket lugnare och det märktes även på planen

dysfunction was 52%. The category with the highestquestionnaire (i.e. total score 20 or less, a subjective little blue pill.

. Vi var starkare i andra och när 3-0 kom så var det ingen mindre än Ellen som återigen hittade nätmaskorna på en retur  vid en kanonhörna av Calle. Det gäller att vara på rätt plats och det visade Ellen , KANON- avslut.

7 matcher,0 förluster, 25 gjorda mål , 2 insläppta
. Olalalala.  Vilken vårsäsong ni gjort tjejer. Grymt imponerande. ALLA bidrar på ett härligt sätt. Viktigt att vi tar en rejäl vila nu men  med eget  ansvar för att hålla igång så att ni kommer taggade inför hösten
.

Dagens lag: Klara N, Sandra, Ellen, Belinda, Erika, Bodil, Karin, Runsten, Calle, Sara O, Sofie N, Alicia, Svanberg, Emilia, Thorell

Trevlig sommar

Lina,Manne,Mikael