Regina flyttar ut efter ett långt besök hos mig och derbymatchen närmar sig…


Regina flyttar ut efter ett långt besök hos mig och derbymatchen närmar sig…

 

Hej på er!

Ni har säkert fullt upp med studentfirande, skolavslutningar hit och dit och någon kanske fira att snart gå på semester. Men inte vi i Ronneby BK vi har inget att fira förrän sista matchen är spelad innan sommaruppehållet
. Vi hade i och för sig en trevlig fest i den nya fina klubblokalen som herrarna hade ordnat till alla oss medlemmar. Det var ordnat med trevlig personal champions league final på storbild, musik och trevligt umgänge. Tack så mycket för det! Annars ligger vi inte på latsidan, det är mycket jobb och slit som ligger bakom att vi ligger där vi gör i tabellen . Det ser väldigt bra ut för både oss damer och för våra herrar då vi hittills är obesegrade, vilket vi också sträva efter att förbli i vardera serier.

 

I föregående inlägg skrev jag om att vi skulle ta emot Kristianopel på Brunnsvallen för att inkassera tre nya poäng till vårt konto, vilket vi också gjorde! Detta var en match som skulle bli historisk för min del i alla fall…

I mitt första inlägg skrev jag hur denna säsongen skulle bjuda på många oväntade positiva saker, vilket denna match bevisade
. Jag menar vem skulle kunna tro att jag skulle göra ”ett slumpmål på ett långskott” (Ur Kristianopels matchreferat). Inte jag i alla fall. Glädjen var enorm och känslan likaså när laget kom för att gratta mig och de bildades en sån där härlig lagring runt mig. Jag säger då det, det här ska jag göra fler gånger. Så ni kanske förstår att denna match blev historisk för mig då jag gjorde mitt andra mål i karriären. Jag fick äran att ta med mig Regina hem som tack för målet och hon skulle nu får bosätta sig på Parkdala som vi alla trodde skulle bli två veckor men som blev tre veckor, detta för att Lörby inte kunde komma på besök när dem var bjudna och därmed kunde inte Regina byta boende. Detta resulterade i tre veckor utan någon match i benen, vilket resulterade att träningarna skruvades upp en aning med mer kondition, styrka och ett högre tempo, allt för att inte tappa den form som vi nu är uppe i.

 

Men i söndags var det äntligen dags för match igen. Vi åkte till Hällaryd för att möta Trensum en sen eftermiddag i ett underbart sommarväder. Vi visste att det skulle bli en fysiskt match och vi fick höga krav på oss från start innan uppvärmningen att det krävdes hårt slit och inställning. Vi började trögt men detta skulle sedan släppa och vi kunde gå till pausvila med 3 mål mot 0 efter att Sara ”hattrick” Olsson gjort alla tre målen!! Snyggt! Den blivande frun (Karin) satte ditt sista målet och satte punkt för målskyttet för kvällen och även matchresultatet. Vinst med 4-0 och den härliga segersången ekade gott i det något varma omklädningsrummet. Nu kunde resten av kvällen med gott samvete spenderas i soffan.

 

Dagen efter var dags för träning igen och det märktes att det inte var någon träning-efter-match. ”Nu är det bara att köra så det ryker tills sommaruppehållet är här” och det är vi väl medvetna om. För vi är alla överens om att vi måste kämpa oss in enda in i mål och vi måste ha viljan och inställning med oss. Träningen innehöll ”de fyra snabbhetsstationerna” som vi gjort en gång i veckan med start i vintras och mycket spel och spelövningar. Spelet innehöll som vanligt mycket slit, kamp och krig om vinst och förlust. 🙂

 

Igår (onsdag) fick vi ledigt från fotbollsträningen men inte från egenträning, då vi skulle fira våra nykläckta studenter i laget Frida Runsten och Belinda Stefansdotter till den ljusnande framtid som nu är deras. Ett härligt fotbollsgäng träffades och samcyklade från klubbis (som vanligt träffpunkten) upp till Sörbylokalen där festen hölls, där bjöds det på god mat och dryck. Tack för det tjejer!

 

Nu ikväll väntar sista träningen innan derbyt som spelas mot och Kallinge Sk på måndagkväll i Kallinge. Ett riktigt toppmöte

disorder affecting the central nervous system or anywhere little blue pill Peripheral pulses.

. Vi är laddade till tusen och vi ska göra allt vi kan för att vinna denna match. Alla matcher är viktiga att vinna och alla poäng är värdefulla men visst är extra roligt att spela en derbymatch och går vinnande ur striden. Vi ser självklart att ni kommer och stötta oss röde! Det här kommer förhoppningsvis att bli riktigt roligt!!! Har hört att Rådis ”FysHitler” har tagit ledigt från jobbet för att stötta oss, så gör det du också!

 

Vi ses och hörs!

 

Heja di röde hej hej!

 

Trevlig helg!

 

Ellen Berg