Drygt 24.000:-


I dagarna fick vi en välkommen utbetalning från Svenska Spel på dryga 24.000:-. Den baseras på att 69 medlemmar och sympatisörer idag stöder Ronneby BK då man spelar på Svenska Spel antingen via sitt anslutna Spelkort eller gör sina insatser online på deras hemsida.

Det är första året som bolaget på detta sätt delar ut 50 miljoner till Svenskt Föreningsliv baserat på hur många som angett sin förening som förmånstagare då man anlitar och spelar på Svenska Spels olika produkter.

Nya 50 miljoner är nu avsatta för att ytterligare komma föreningslivet till del under kommande år

(about half What is sildenafil? Psychogenic.

.

Misstolka mig nu inte……Jag uppmanar er givetvis inte till att börja spela, men om ni nu ändå sätter någon krona någon gång så kan ni på detta enkla sätt även ge Ronneby BK del av er insats
. Det är inte så att er ev. vinst minskar eller att ni betalar något extra utan pengarna tas från Svenska Spel och ges ut till föreningslivet i förhållande till den totala insatsen
.

Ange för ditt ombud att i ditt spelkort skall Ronneby BK vara förmånstagare eller gå in på Svenska Spels hemsida och anslut dig med Ronneby BK som din förening . Om du inte nyttjar dig av spelkort så kan du nästa gång du gör en insats tala om för ditt ombud att du vill ha spelkort. Spelkortet ger dig även en vinstbevakning om du skulle exempelvis tappa bort din speltalong.

Kanske skulle vi nästa år på detta sätt få en ännu bättre utdelning från Svenska Spel.

Lycka till o tack på förhand!