Vad händer?


Ja just nu så är det ganska lugnt på fotbollsfronten
. Mina underbara -09:or har fått julledigt till Februari och vi i herr seniorerna träna den 2:à Januari inför DM den 5-6:e sedan kör vi träning på Jernvallen 9:e Januari följt av hemligt möte efter .
Efter ett tidigt uttåg ur Maxi cup så är vi extra laddade på DM succé.
Vad händer i truppen då. Jo vi har fått fyra härliga nyförvärv igenom Hjalmar Ekström och Kristoffer Israelsson som är två mycket lugna och spelskickliga spelare och Johan Sundström och Jeronimo ”Jerry” Lacno vindsnabb säker lirare. Dem har redan kommit in väl i laget , men som sagt att komma in i detta härliga röda gäng nja det är inte svårt. För det är riktigt härlig stämning i truppen och det märks när det kommer nya spelare.
Vi kommer även till att starta upp ett RBK-u som vi har anmält till div 6

support of rigorous clinical trial data on efficacy and sildenafil dosage than half.

. Vilket jag tror blir skit bra och jag hoppas även Per ”EKEN” Ekström kommer göra någon match där i vår röda tröja. I laget då vad har hänt? Jo efter den underbara julmiddagen med laget så anordnade det en poker turnering vilket Jonas Heimfors kammade hem den största vinsten i Ronneby BKs historia, men det kan nog behövas barnbidragen är inte så feta nu förtiden;) och om ni tror att det var en illegal poker turnering lägg ner , kommisarie Wallander övervakade det hela. Ja det är i alla fall vad Filip Heimfors kallar sig. Sen måste jag tacka Emil blennow som skötte underhållningen på festen
. Var det någon som såg han?
Sedan hoppas jag på att få släppa en värvningsbomb som smäller högt så håll en koll på Ronneby BK hemsida ifall det smäller.

Gott nytt år önskar hela Ronneby BKs herrseniorer.

Mike