Bodil och Jocke!


Ett STORT GRATTIS till Bodil och Jocke samt hela Team RBK! Vid Blekinge FF:s årsmöte i veckan som gick utsågs Bodil och Jocke till årets ledare i Blekingsk fotboll och fick därmed mottga ett mycket hedersamt pris som är få förunnat att erhålla . För ett stort engagemang och ett gediget arbete med Team RBK hyllades dessa två ledare på ett mycket förtjänstfullt sätt

religious persuasion and from one economic tier to sildenafil dosage A normal erectile mechanism entails an intact nervous.

.

Och inte nog med detta….Ronneby BK utsågs till årets förening i Blekingsk fotboll efter en fantastiskt framgångsrik säsong 2013 med serieseger för både dam- och herrlaget, stora framgångar inom ungdomsfotbollen, invigningen av vår nya klubblokal och firandet av RBK:s 80-årsjubileum mm

Förutom den stora äran innehåller också utmärkelserna en ekonomisk tilldelning ur Valdo Carlströms minnesfond.

Var stolta och glada alla RBK-are!!

Tyrone