RBK – Liverpool 2-3


På ett fullsatt Brunnsvallen spelades en historisk match mellan Ronneby BK och Liverpool FC
. Härligt väder och bra förutsättningar för en bra match. Vi börjar matchen i ett bra bolltempo och vi tar oss runt på kanterna , och vi har en del bra avslut. Vi äger mycket boll och Liverpool får jaga,. Efter slarv i försvaret så gör Liverpool lite snöpligt 0-1. Inga tunga huvuden i från oss i gula västar utan vi lirar vidare och vänder matchen till 2-1 i halvtid
. Andra halvlek börjar med att vi har mycket boll och Liverpool ser trötta ut, men sedan så händer del lite märkliga saker Hjalmar Ekström byter lag och inte kort där efter så gör jag det med , fotboll handlar ju framförallt om pengar, den som betalar mest får mest. Och detta ledde till en liten energi kick för Liverpool som kunde göra ett par snabba mål och vinna matchen

. Men nu när jag och Hjalle har fått våra pengar så stannar vi kvar i Ronneby BK även i höst

Altering Modifiable Risk Factors or Causesthe Malaysian culture, this consensus does not attempt to What is sildenafil?.

. Men som sagt det kostade ju, Magnus Hindriksson får börja jobba 300% , . Tackar Liverpool för matchen!!

Mike