Damseniorerna!


Det har varit tyst på hemsidan, men nu är inlogg mm på plats och det ska vara betydligt mer fart på denna kanal som är klubbens ansikte på webben.

 

Tränarrollen delas mellan Conny Miketinac/Pär Ekström och i övrigt finns ”Stisse”, ”Carro” och Helen kvar i ledarstaben
.

Vi har kört på rejält i Brunnsskogen där backarna är exemplariska för diverse löp! Koordination, rörlighet, spänst har också varit väldigt prioriterat på dessa pass . Tjejerna har svarat upp med riktigt bra attityd och kommer att vara rustade och förberedda när säsongen kommer igång

answered for the last period of time (3 months or longer) during which the individual was sexually active.- anxiety What is sildenafil citrate?.

.

Det har också bjudits rejäla pass på lördagarna där ben och bål mm fått sig en rejäl uppsträckning och även här har attityden varit förnämlig.

2 fotbollspass uppe på dessa fysiska har körts med tyngden på bollhantering under rörelse vilket måste förbättras för att vi ska fortsätta utvecklas.

Några yngre tjejer har lyfts upp (Hanna J, Linnéa J, Emma M, Julia N, Ebba H och Heran K) och dem visar definitivt att dem är sugna på att vara med och fajtas
.

Linn Åkesson har anslutit ifrån Rödeby och kommer att vara ett rejält tillskott nu när hon kommit igång efter sitt knäproblem vilket gjort att hon tvingats till ett längre uppehåll men nu är hon på gång…!

Vi ledare ser fram emot säsongen 2015 och vi ska se till att vi fortsätter utvecklas vilket är vårt största ansvar att genomföra!

Laget är ungt men vi har en nybliven mamma (Sara) och en kommande mamma (Karin) som aviserat att dem är sugna på att beträdda mattan snarast och ska då tillföra lite mer rutin till truppen. Under tiden kommer säkerligen några spelare ta större ansvar och visa vägen för dem yngre!

 

Välkomna in i 2015….!

/ Ledarstaben