Inför Svensk-Fast Cup !


Hejsan !

Nu har de gått en vecka sedan Ronneby BK inledde träningsspelandet. Veckan som gått har bestått av 2 bollpass och ett fyspass. Vi har nu gått in i en lite tuffare period rent träningsmässigt för att senare plana ut och försöka hitta rätt form till premiären den 11 April.

På söndag beger vi oss till Asarums IP för spel i DM
. Där kommer vi tampas med Rödeby AIF, Hällaryds FF och Listerby IK
. Alla möter alla och matcherna spelas 2*20 min

ED Management• Mild stable angina viagra pill.

. Gruppsegrarna plus de 7 bästa 2:orna går vidare till nästa omgång.(9 grupper) Handikappsystem tillämpas med 1 straff per division. ( vi har 2 st emot oss )
.

2*20 minuter mot ett lag från tex, division 6. Dom har 2 straffar på oss och vi måste ju utgå från att dom sätter dessa på oss. Då har vi 40 minuters spel på oss att göra 3 mål och inte släppa in nåt . Här är de lätt att stressa upp sig och gärna försöka hitta avgörande pass i ett tidigt skedde. Frustrationen kommer gärna och knackar på om man inte får tidig utdelning, men vi tänker inte öppna denna dörr på söndag.

Vi kommer ha en taktik till var match vi spelar på söndag, perfekt tillfälle att träna på tex, snabba avslut, lite rakare spel, högt presspel m.m. Vi ska ut och njuta av att få spela tävlingsfotboll redan 1 mars. Och vårt mål är givetvis att försöka ta oss vidare till nästa omgång
. Truppen som ska göra detta möjligt är som följer:

Andreas E, Mike, Petter, Hjalle, Adrian, Leo, Sam, Benji, Rasmus, Jacke, Hultman, Joe, Calic, Danne, Wasfi, Adnan,Jacob,David G och Robin S.

Analys kommer på söndag kväll. / Petter Abrahamsson