Analys Ronneby-Saxemara


Hej
.

Första derbyt av tre denna säsongen är spelad. Vi fick tyvärr se oss besegrade med 1-3 denna gång. Inledningen var lite typisk en sån här match, inget direkt ordnat spel från nåt av lagen, men efter 15 min kommer vi in i matchen och hittar rätt i både posionsspelet och passningsspelet. Detta gör att vi skapar en del heta chanser men lyckas tyvärr inte förvalta dom och 0-0 står sig i halvtid
.

I början av andra får vi ännu ett läge och Hellblad gör inget misstag och 1-0 är ett faktum.  Helt rättvist i mina ögon efter ca 50 minuters spel. Sen händer nåt i vårt agerande på planen, ängslighet/rädslan att förlora? Trötthet ? Några individuella och kollektiva missar gör att Saxemara bjuds på två mål och vi faller ihop mentalt.De måste tilläggas att saxemaras Morgan Westerlund var skillnaden denna match. Han vände matchen åt dom och är alldeles för bra för att spela på denna nivån.

Vi visar  i denna matchen att vi är ett lag att räkna med framöver

the following : cialis generic Apomorphine is a dopaminergic agonist acting at the.

. Vi har ett nytt spelsystem, många spelare som lämnat och nya har kommit in.Detta tar lite tid, och tålamod kommer krävas av samtliga inblandade framöver . För på sikt är detta ända vägen att gå om vi vill komma nånstans med fotbollen i Ronneby framöver.

Vi är på god väg pojkar !

Petter Abrahamsson