Ronneby BK- Rödeby AIF damer div 3


Vårsäsongens sista match för div-3 damerna är nu avklarad

managementtreatment, until more information is available, testosterone little blue pill.

. Vi mötte idag Rödeby hemma på Brunnsvallen.Äntligen kom sommaren, så idag behövde vi inte använda regnkappa, vantar eller underställ, som vi längtat!
Matchen slutade 2-2. Idag var det ett kämpande gäng med röda tjejer som bestämt sig för att ta poäng i matchen. I första halvlek stod vi emot Rödebys många avslut mot vårt mål, i andra halvlek fortsätter Rödeby att trycka på och gör matchens första mål och minuten efter deras första mål kommer deras andra mål
. Men detta stoppar inte oss idag, vi kämpar vidare och på straff reducerar vi till 1-2 och kan efter det kvittera till 2-2.  Idag jobbade vi som ett lag hela matchen igenom och det ska vi ta med oss när vi nu går till sommarvila .

Ronnebys målskyttar :
Julia Ekström (straff)
Alicia Carlbrandt