Ny assisterande tränare för damerna

Vi hälsar Besnik Kuti 28 år gammal välkommen som assisterande tränare för våra damer. Besnik kommer att vara ansvarig för föreningens U-lag samt att han tillsammans med Sam kommer att hålla i träningarna. Besnik har  fru och en liten prins på 7 månader ,Leon .
Han  har varit aktiv inom fotbollen sedan han var liten.
Moderklubb är Ronneby BK! Han har  även spelat i föreningar som FC Iliria, Backaryd, Hallabro och är aktiv i Karlshamn United just nu. Han brinner för fotboll och allt runt omkring.
Så här säger Besnik
¨Jag är väldigt glad att kunna vara med som tränare för Ronneby BK:s damer och deras utveckling framöver, förhoppningsvis kommer jag kunna lära tjejerna något nytt. Framtiden för damerna är väldigt ljus och kommer bli grymt bra”
 13288490_10207389226303820_1508562471_o
Välkommen Besnik och lycka till.
Damsektionen