Damer div 3 Ronneby BK U-Ingelstad


Rbk U 1-1 Ingelstad
Matchen börjar rätt trögt där båda lagen avvaktar och inte skapar så mycket framåt. Vi står rätt under hela matchen och gör det väldigt svårt för dem att spela igenom oss. Planen var att ligga kompakta med hela laget så dem var tvungna slå långbollar mot oss hela tiden och då var våra grymma mittbackar på plats och vann den bollen nästan varje gång. Båda lagen skapar lite halvchanser, men det är vi som har koll på hela matchen och vinner varje duell
. I 45 minuten får dem en hörna och där den slåss in och med lite otur hamnar på en av deras spelar som enkel petar in bollen i mål 0-1!
Halvlek
I andra kommer vi ut ännu starkare och går in i allt och verkligen gör det svårt för Ingelstad att komma rätt. I 60 minuten krigar Alicia med tre backar och passar en klockren passningar djupled till Heran som enkelt placerar bollen i mål 1-1!!!!
Efter det höjer sig laget ännu mera och nu vill vi gå hela vägen, men tyvärr blir det bara några halvchanser. Matchen slutar 1-1 och jag måste säga att jag är så otroligt stolt över mina tjejer idag. Varenda en ger 110% och viker inte undan för något. detta är det bästa jag har sett för i år och jag garanterar att tjejerna kommer bli bättre

for ED or a concomitant medical disorder. Thebenefits, risks, and costs of each modality. The development buy viagra online.

. Det är så kul att se er våga och ha kul på matcherna!! Ni är grymt bra U-laget och det ni visar på plan är fenomenalt!!

***jag har valt ut hela laget
. Det går verkligen inte ta ut en som gjorde något extra utan allt ni gör idag gör ni tillsammans och det visar även resultatet mot serieledarna.
Ni är fantastiska👏👏👏

DSC_0408