Sigge Löfgrens Minnesfond 2018

I samband med dagens ungdomsavslutning delades årets Sigge Löfgren-pris ut.

I år har föreningen beslutat att Wilma Olin ska få den kvinnliga delen av Sigge Löfgren-priset. Damfotbollssektionens motivering är enligt följande:

Vi vill ge Wilma Olin Sigge Löfgren-priset 2018 för att hon är en tjej som verkligen visar i vilken klubb hon har sitt hjärta. Hon har varit Ronneby BK trogen sedan unga år.

Med stor arbetsinsats och med en mycket stark vilja på plan har Wilma tagit ett stort kliv fram i sin fotbollskarriär detta år och blivit en etablerad A-lags spelare, div 2, under 2018. Hon har en fantastisk kämpaglöd och viker aldrig i en närkamp utan ger alltid 100%.

Utanför fotbollsplanen har hon i många år varit engagerad som ledare för vårt P-04 lag samt ledare i fotbollsskolan, hon hjälper alltid till på de olika aktiviteter som föreningen anordnar.

Grattis Wilma och lycka till med fotbollsåret 2019!

I år har föreningen beslutat att dela ut den manliga delen av Sigge Löfgren-priset till Johan Sand. Herrfotbollssektionens motivering är enligt följande:

Johan har under hela sin uppväxt spelat fotboll i RBK där han hela tiden visat ett stort hjärta för fotbollen, föreningen, ledarna och sina medspelare. I år har Johan tagit ett stort ansvar genom att spela och träna i samtliga seniorlag, P16-18, B-laget samt ordinarie i föreningens representationslag för herrar, A-laget.

Alla dessa matcher och träningar som Johan genomfört har gett honom en otrolig utveckling som fotbollsspelare. Han har tagit steget till en av de bästa spelarna i föreningen under år 2018.

Johan är ett föredöme såväl på som utanför planen. Han har alltid visat vilket stort hjärta han har för föreningen, genom att alltid hjälpa till vid alla arrangemang vid sidan om planen. Han är otroligt uppskattad av sina lagkamrater, ledare och supporters.

Johan har med sitt fotbollskunnande, engagemang och kamratskap visat att han är en värdig mottagare av Sigge Löfgren-priset.

Vi i föreningen önskar Johan all lycka och framgång i hans framtida fotbollskarriär!

Grattis Wilma och Johan!

Vill ni läsa mer om Sigge Löfgrens Minnesfond och vilka som vunnit det tidigare finns sidan här.