Vårt första nyförvärv/hemvändare

Vi tog oss en snack med Vendela, vårt första nyförvärv/hemvändare för säsongen.

Hej Vendela och välkommen tillbaka!

Hur gammal är du?

-20 år

Vad fick dig att vända om och komma hem igen?

-Jag åkte till Kalifornien, USA förra året som au pair och var där i ett år. När jag kom hem till Sverige  igen var jag väldigt sugen på att komma tillbaka till laget och träna och spela med dem. Jag tränade en del fotboll i USA, utomhus året om, vilket var roligt men det var med mitt värdsbarns lag och de var några år yngre så jag fick inte spela några matcher. Men det var väldigt duktiga och ett av de bästa lagen i deras ålder i Kalifornien.

Vad har du för styrkor?

-Mina styrkor är att jag är snabb och uthållig. Jag har bra spelförståelse och ger mig inte så lätt.

Vad är dina svagheter?

-Jag hade velat vara en mer teknisk spelare och kunna göra mera finter samt skjuta hårdare.

Ditt bästa fotbollsspelare?

-Mitt bästa fotbollsminne är nog när mitt lag vann serien och fick bära guldhattar!

Vi hälsar dig välkommen hem igen! Det är med stor glädje vi ser dig tillbaka på Brunnsvallen igen!

– Tack så mycket!