Dags för ny ”hemmabiljett”

När det skulle varit herrarnas seriepremiär och derby mot Saxemara i påskas drog vi igång en kampanj där fotbollsintresserade i allmänhet och RBK’s  sympatisörer i synnerhet hade möjlighet att stötta klubben och vår verksamhet i dessa tuffa tider

The final treatment option for ED is the surgicalFor patients suspected to be suffering from depression, a generic viagra online for sale.

. Det blev en bra uppslutning och vi vill tacka alla som ställde upp, ni är guld värda!!!

Nu på lördag skulle damerna spelat Blekingederby mot IFK Karlshamn i seriespelet men precis som allt annat så är det inställt. Detta skulle varit en viktig inkomstkälla för klubben med biljettintäkter och ungdomslagen med all försäljning i kioskerna som nu inte blir av på grund av Corona och allt vad det innebär.
 
Därför tänkte vi ge alla supportrar en ny möjlighet att vara med och bidra hemifrån nu när matcherna lyser med sin frånvaro. Ni som vill och kan får gärna köpa en ”Hemmabiljett” till dig själv och kanske också familjen, arbetskamraterna eller vilka du vill ”ta med dig” på damernas derby mellan RBK-IFK Karlshamn nu på lördag den 2 maj. En ”Grillad korv” och ”Kaffe” hade ni kanske köpt i pausen också?
 
”Hemmabiljett” 60 kr
”Grillad korv”25 kr
”Kaffe” 15 kr
 
Betala valfritt belopp beroende vad ni vill och kan bidra med till Ronneby BK’s Swish 1236 278 063 eller bankgiro 5645-3319. Märk betalningen med ”Hemmabiljett”.
 
Tack för ert stöd!