PUBLIK HEMMAMATCHER

Hej alla fotbollsvänner!

Nu har Fotbollsförbundet lättat upp lite på restriktionerna gällande publik på fotbollsmatcherna. Vi får nu ta in 50 st åskådare + spelare, ledare och funktionärer på våra hemmamatcher.

Vilka får då komma in på våra matcher? Detta har diskuterats fram och tillbaka i Sveriges fotbollsklubbar och det finns säkert många olika lösningar på detta. Vi i Ronneby Bollklubb har svårt att välja ut en särskild målgrupp, då alla är väldigt betydelsefulla för vår verksamhet. Medlemmar, supportrar, sponsorer, spelare, ledare och fotbollssupportrar, det finns många som vill se våra matcher.

Föreningen har samtidigt ett ansvar att få ekonomin att gå ihop i  år och det är inte det lättaste med de förutsättningar som idag gäller. Vi har därför beslutat att de som går in betalar 100 kr till föreningen. Detta för att få ihop till våra domarkostnader. Ring eller maila kansliet och Lennart sätter upp er på en lista och sedan får de 50 första komma in på matchen.

Vill ni endast stödja matchen så swishar valfritt belopp till vårt swishnummer enligt nedan.

Efter denna första match gör vi en utvärdering och tar in alla åsikter som finns för att se om detta var ett bra beslut eller om det finns skäl att ändra.

För de som alltid hjälper till runt våra matcher ha Lennart behov av några funktionärer. Ring till Lennart och prata med honom.

Herrfotbollssektionen

Telefon Kansliet:         0457-14133
Mailadress:                 [email protected]

Swish nr:                    123 627 80 63
Kostnad:                     100 kr