Stötta med en biljett till premiärerna!

 

Let the games begin!
Äntligen är premiärerna här med spel på Brunnsvallen igen för våra representationslag, som vi har längtat! Tyvärr kämpar vi fortfarande med Corona-viruset och allt som det innebär med restriktioner för allas bästa
. Detta gör att det blir utan publik på Brunnsvallen vilket innebär att en viktig inkomstkälla för klubben med biljettintäkter och ungdomslagen med all försäljning i kioskerna försvinner.
 

Därför tänkte vi ge alla supportrar en möjlighet att vara med och bidra hemifrån nu när serierna är igång. Ni som vill och kan får gärna köpa en ”Hemmabiljett” till dig själv och kanske också familjen, arbetskamraterna eller vilka du vill ”ta med dig” på premiärhelgen.
En ”Grillad korv” och ”Kaffe” hade ni kanske köpt i pausen också?

Herrarna är först ut idag den 1 augusti mot Ljungby IF i Division 3 Sydöstra Götaland. Imorgon den 2 augusti är det damerna tur att starta upp med ett derby mot Karlskrona FF i Division 2 Sydöstra Götaland.
 
”Hemmabiljett” 60 kr
”Grillad korv”25 kr
”Kaffe” 15 kr
 
Betala valfritt belopp beroende vad ni vill och kan bidra med till Ronneby BK’s Swish 1236 278 063 eller bankgiro 5645-3319. Märk betalningen med ”Hemmabiljett”.
 
Tack för ert stöd!