Ordförande har ordet

Välkommen till Brunnsvallen!

På Brunnsvallen har Ronneby Bollklubb sin verksamhet med herr-, dam-, pojk- och flicklag samt TEAM RBK. RBK erbjuder spel i samtliga åldrar från 4 år och uppåt och vi är Ronneby kommuns största och bredaste fotbollsförening. RBK är även den förening som har flest egenfostrade spelare i representationslagen i kommunen. I RBK är ALLA välkomna och här behöver man inte ansöka och bli antagen för att deltaga och bli medlem!

Barn och ungdomarna utbildas i att spela, leka och lära, lagkänsla, kost, fysik samt domarutbildning. Detta i kombination med mycket träningar och matchspel formar våra barn och ungdomar till seniorspelare, ledare och domare.

Ronneby BK:s styrelse kommer under 2019 att fokusera på att utveckla ungdomsfotbollen genom en nyorganisation, som kommer att göra vår verksamhet ännu bättre.

Utan alla våra sponsorer skulle vi i RBK inte klara av vår omfattande verksamhet. Därför vill vi rikta ett stort och varmt tack till alla som ekonomiskt eller på annat sätt bidragit till Ronneby BK:s verksamhet och därmed hjälper alla oss som försöker utveckla föreningen i positiv riktning

.

Välkommen att deltaga i vår verksamhet!

//Kjell Petersson, Ordförande Ronneby BK