Sponsorer

Sponsra Ronneby BK och bli en av alla i vårt sponsornätverk som stöder vår omfattande ungdomsverksamhet samt utveckling på dam- och herrsidan.

Som sponsor i Ronneby BK kan du skapa dig nya kontaktnät företagsmässigt samtidigt som ditt företag får synas i ett positivt sammanhang. Dessutom bidrar ditt företag till en fortsatt utveckling av vår omfattande ungdomsverksamhet som gör det möjligt för oss att driva föreningen framåt med en långsiktig vision.

Kontakta oss idag
Kansliet på e-post [email protected] eller tel 0457-14133.
Marknadsgruppen via Markus Nordkvist på e-post [email protected] eller tel 070-270 46 56.

Nedan ser ni samtliga sponsorer som ingått i något av våra sponsorpaket 2021 (uppdateras löpande). Vi är oerhört tacksamma för samarbetet med er alla! För att gå till företagens hemsida så klicka på deras företagslogotyper.

  Alfa Laval AB
Alfa Lavals kärnverksamhet baseras på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. Alla tre har stor betydelse för industriföretag och Alfa Lavals tekniska expertis innehar här en ledande ställning.
  Bergslagskrogen
Vi är en restaurang med stort utbud och hög kvalité på både varor och service. Här kan du hitta allt från enkel lunch till buffèer, bröllopsmiddagar, fondueèr till mat från alla världens länder. Vi försöker alltid hitta det speciella som våra gäster söker.
  Enkla Elbolaget
Enkla Elbolaget vet att elföretagen uppfattas som krångliga. Faktum är att vi är först med att ta position för ökad enkelhet på den svenska elmarknaden.
  Handelsbanken
Vi ser det som självklart att sätta oss in i våra kunders förutsättningar, utmaningar och möjligheter. Endast då kan vi ge riktigt kvalificerad rådgivning och vara ett bra stöd. Som kund kan du välja att göra dina bankärenden på ett bankkontor, digitalt eller över telefon.
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på.
Max Burgers
Välkommen till MAX i Ronneby – Viggen handelsområde
Maxi Ica Stormarknad Ronneby
Maxi ICA Stormarknad är idag Ronnebys största och mest välsorterade butik med drygt hundra trevliga medarbetare som inget hellre vill än att serva dig på bästa sätt. Vår strävan är att kunna erbjuda dig en fräsch, välfylld och välsorterad butik…
  MerSport
Genom oss har du tillgång till ett av branschens ledande sortiment av arbetskläder, profil-, present- och promotionartiklar. De ingår som en självklar del av vårt sortiment.
  Metalcolour Sverige AB
Metalcolour Sverige AB är med sin produktion i Ronneby världsledande vad gäller ytskikt till den marina industrin. Vårt varumärke DOBEL är välkänt bland marina paneltillverkare men vår laminerade plåt används även till säkerhetsdörrar med mera.
  Ronnebyhus AB
Vi vill ge er ett tryggt och bra boende där vår och samhällets service finns nära dig. I Ronneby är det för övrigt nära till allt. Vi har lägenheter mitt i centrum, utanför och i några av kommunens kransorter. Bland vårt rika urval kan du välja att bo nära mark eller högt upp med fin utsikt, nära skola eller badsjö.
Sparbanken Eken
Sparbanken Eken är en fristående sparbank. Vi vill hjälpa människor att förverkliga idéer och utveckla regionen där banken är verksam. Banken ska värna en sund ekonomi för de många människorna och ta ansvar för bygdens utveckling.

  Best Brand, El & Säkerhetsteknik AB
BEST erbjuder totallösningar och tjänster som installation, service, försäljning, konstruktion och registrering inom el, tele, data, antenn, larm och säkerhet.
  Katrins Pizzeria Ronneby
Ny fräsch lokal, mycket mera plats,mycket bredare menylista,
men samma gamla service.
Hjärtligt välkomna!
Swedbank
Ung ekonomi vänder sig till barn och unga i grundskolan och gymnasiet för att inspirera dem att se på sin ekonomi på ett sätt där de själva kan göra skillnad. Swedbank genomför föreläsningar för skolklasser, föreningar och på andra platser där barn och unga finns, bland annat till oss i RBK.
 Sponsor Tarkett AB
Med 120 års erfarenhet i över 100 länder är Tarkett det ledande företaget för många olika slags golvlösningar.  Vi erbjuder ett rikt utbud av plastgolv, trägolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg.

 

   

 

 
   
 
 
 

Humankapitalet
Lasses Färg
MA Screen & Reklam
Massören Bo Engqvist
Robbans Däck
Salong Klippet
Smack-grillen
Wesleys Kiosk