Sponsorer

Sponsra Ronneby BK och bli en av alla i vårt sponsornätverk som stöder vår omfattande ungdomsverksamhet samt utveckling på dam- och herrsidan.

Som sponsor i Ronneby BK kan du skapa dig nya kontaktnät företagsmässigt samtidigt som ditt företag får synas i ett positivt sammanhang. Dessutom bidrar ditt företag till en fortsatt utveckling av vår omfattande ungdomsverksamhet som gör det möjligt för oss att driva föreningen framåt med en långsiktig vision.

Kontakta oss idag
[email protected]

Nedan ser ni samtliga sponsorer som ingått i något av våra sponsorpaket 2012. För att gå till företagens hemsida så klicka på deras företagslogotyper.

  Mäklarhuset
Din mäklare i Ronneby
Större familj? Närmre kusten? Utflugna barn? Fritidshus?
Om du går i tankar att förändra ditt boende, kontakta oss gärna för kostnadsfria diskussioner. Vi skulle gärna vilja hjälpa till att förverkliga dina drömmar!
  Maxi Ica Stormarknad Ronneby
Maxi ICA Stormarknad är idag Ronnebys största och mest välsorterade butik med drygt hundra trevliga medarbetare som inget hellre vill än att serva dig på bästa sätt. Vår strävan är att kunna erbjuda dig en fräsch, välfylld och välsorterad butik…
  Alfa Laval AB
Alfa Lavals kärnverksamhet baseras på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. Alla tre har stor betydelse för industriföretag och Alfa Lavals tekniska expertis innehar här en ledande ställning…
 Sponsor Tarkett AB
Med 120 års erfarenhet i över 100 länder är Tarkett det ledande företaget för många olika slags golvlösningar.  Vi erbjuder ett rikt utbud av plastgolv, trägolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg.
Lindbytvätten AB
Lindbytvätten är ett ansvarsfullt textiltvätteri i Kalmarområdet som kan göra din verksamhet enklare, lönsammare och roligare. Hos oss kan du hyra kvalitetstextilier, tvätta dem och få dem levererade när det passar dig bäst.Vi erbjuder allt inom yrkeskläder, profilkläder och servicekläder för de flesta branscher.
  Metalcolour Sverige AB
Metalcolour Sverige AB är beläget i Ronneby, en kuststad i sydöstra Sverige. Här är vi specialiserade på att producera film laminerad stålplåt.
  Enkla Elbolaget
Enkla Elbolaget vet att elföretagen uppfattas som krångliga. Faktum är att vi är först med att ta position för ökad enkelhet på den svenska elmarknaden.
 nordea_spons Nordea

  Södra Interiör
Södra Interiör är marknadens största leverantör av träinredning, som skapar miljöer att trivas i och njuta av. Våra massiva trägolv och paneler är hållbara i generationer och de blir bara vackrare med årens patina…
  Berendsen
Idag är vi över 7 000 anställda i 13 länder runt om i Europa. I Sverige har vi 35 000 aktiva kunder. 200 000 har arbetskläder som vi dagligen tar hand om. Över 100 000 entrémattor från oss hjälper hålla smuts och fukt ute när vädret ställer till det. Och varje dag sover mer än 25 000 hotellgäster gott mellan våra lakan och njuter av våra mjuka badhanddukar…
  Miljöteknik Ronneby
Vi har som målsättning att kombinera miljöansvar med ekonomisk effektivitet. Genom att vi arbetar med en helhetssyn och använder oss av modern teknik skapar vi en renare miljö runt om i kommunen.
  Folkspel SYD
Folkspel är föreningslivets eget spelbolag och under de 20 år vi har funnits har ägarna fått ta del av 15,3 miljarder! Allt överskott går tillbaka till föreningslivet eftersom Folkspel inte har några privata vinstintressen. På så sätt hjälper vi Sveriges föreningar och riksorganisationer att få en stabil ekonomisk tillväxt.
  Katrins Pizzeria Ronneby
Ny fräsch lokal, mycket mera plats,mycket bredare menylista,
men samma gamla service.
Hjärtligt välkomna!
  Lidl Ronneby
Lidl är butiken för den smarta kunden som vill handla mat med hög kvalitet till lägsta möjliga pris. Vår affärside bygger på att spara in på onödiga kostnader genom att vara kostnadsmedvetna och kostnadseffektiva. Till exempel är våra butiker enkla utan dyra inredningsdetaljer, då vi inte vill att kunderna ska betala för sådant som de inte får med sig hem i matkassen. Vi sparar dessutom in på onödiga energikostnader genom att ha lock på alla våra frysar, endast ha energisnål belysning och värmeåtervinning. Dessutom är det bra för miljön.
  Ronnebyhus AB
Vi vill ge er ett tryggt och bra boende där vår och samhällets service finns nära dig. I Ronneby är det för övrigt nära till allt. Vi har lägenheter mitt i centrum, utanför och i några av kommunens kransorter. Bland vårt rika urval kan du välja att bo nära mark eller högt upp med fin utsikt, nära skola eller badsjö.
  JP Montage AB

Vi är ett modernt verkstadsföretag med tio anställda med stort yrkeskunnande och engagemang inom svetsning och legotillverkning.

Våra nuvarande stora och välutrustade verkstadslokaler ligger sedan 2004 i Bredåkra utanför Kallinge och 3km från Ronneby.

Elit Blekinge AB
ELIT utför installationer inom teleteknik så som telefonväxlar, trygghetslarm,centralantennanläggningar, ljud- & bildanläggningar.ELIT utför även kostnadeffektiva elinstallationer i Karlskrona, Ronneby, Växjö och Malmö med omnejd. 
  Råbergs BIL
Din bilhandlare i Karlskrona & Kalmar!Välkomna!
  Swedbank
Swedbanks syfte är att främja en sund och hållbar ekonomi för de många hushållen och företagen. Vi ska leva upp till detta genom att arbeta proaktivt med rådgivning och utbildning av kunder, samt att på olika sätt stötta utvecklingen mot en sund ekonomi för samhället i stort.
  BL Hindriksons Färg & Golv
Välkommen in till oss! Vi har produkterna och kunskapen du behöver när du skall göra om i hemmet.
  Epsilon AB
Epsilon är Skandinaviens ledande konsulthus inom teknik- och systemutveckling. Vi är ett av de snabbast växande konsultföretagen i Sverige. Epsilon arbetar inom branscher som energi, fordon, telekom, läkemedel, medicinteknik, IT och övrig industri.
  SEB 
De flesta människor närs av en längtan att växa, av visioner och planer för framtiden. Vi som jobbar på SEB ser som vår uppgift att finnas där när våra kunder gör verklighet av dessa ambitioner.
  Best Brand, El & Säkerhetsteknik AB
BEST erbjuder totallösningar och tjänster som installation, service, försäljning, konstruktion och registrering inom el, tele, data, antenn, larm och säkerhet.

     
   

     
     
   
   
   
   

Emaljen AB
Myresjöhus AB
Beuaty By Amani
Kent’s Oljeservice AB
Hallabro Elektriska
Ronneby guldsmide
Handelsbanken Ronneby
Fuji Hunt Nordic AB
JKH Fastigheter
Ronneby Taxi
Salong Klippet
Tdl Leif Bernthsson
Hotel Hviidehus
Ronneby Turistservice
SA Bil & Däckservice
STAC Ronneby
Puls Café & Mat
Länsförsäkringar Blekinge
Ronneby Maskinaffär
LK Kläder Ronneby
Sörby Autocenter
Lasses Färg
Harnemarks glas
Humankapitalet
Smack-grillen
Massören Bo Engqvist
Ronneby Bruk
Café & Matsalar
Harmoni Ronneby
Mariannes Glasskiosk
Wiedenborg Spel & Café
Ronneby Sotningsdistrikt
DSV Road
Amoria Begravningstjänst
AB Kvalité Tenn Ronneby
Ronneby Brunn

Antal klara sponsorer: 84 st