Sponsorer

Sponsra Ronneby BK och bli en av alla i vårt sponsornätverk som stöder vår omfattande ungdomsverksamhet samt utveckling på dam- och herrsidan.

Som sponsor i Ronneby BK kan du skapa dig nya kontaktnät företagsmässigt samtidigt som ditt företag får synas i ett positivt sammanhang. Dessutom bidrar ditt företag till en fortsatt utveckling av vår omfattande ungdomsverksamhet som gör det möjligt för oss att driva föreningen framåt med en långsiktig vision.

Kontakta oss idag
[email protected]

Nedan ser ni samtliga sponsorer som ingått i något av våra sponsorpaket 2020. Vi är oerhört tacksamma för samarbetet med er alla! För att gå till företagens hemsida så klicka på deras företagslogotyper. (Uppdateras löpande)

  Alfa Laval AB
Alfa Lavals kärnverksamhet baseras på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. Alla tre har stor betydelse för industriföretag och Alfa Lavals tekniska expertis innehar här en ledande ställning.
  Bergslagskrogen
Vi är en restaurang med stort utbud och hög kvalité på både varor och service. Här kan du hitta allt från enkel lunch till buffèer, bröllopsmiddagar, fondueèr till mat från alla världens länder. Vi försöker alltid hitta det speciella som våra gäster söker.
  Burger King Ronneby
Du vet väl att du som medlem i RBK har 20% rabatt på Burger King i Ronneby!Välkommen in efter matchen!
  Enkla Elbolaget
Enkla Elbolaget vet att elföretagen uppfattas som krångliga. Faktum är att vi är först med att ta position för ökad enkelhet på den svenska elmarknaden.
  Handelsbanken
Vi ser det som självklart att sätta oss in i våra kunders förutsättningar, utmaningar och möjligheter. Endast då kan vi ge riktigt kvalificerad rådgivning och vara ett bra stöd. Som kund kan du välja att göra dina bankärenden på ett bankkontor, digitalt eller över telefon.
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på.
  Maxi Ica Stormarknad Ronneby
Maxi ICA Stormarknad är idag Ronnebys största och mest välsorterade butik med drygt hundra trevliga medarbetare som inget hellre vill än att serva dig på bästa sätt. Vår strävan är att kunna erbjuda dig en fräsch, välfylld och välsorterad butik…
  MerSport
Genom oss har du tillgång till ett av branschens ledande sortiment av arbetskläder, profil-, present- och promotionartiklar. De ingår som en självklar del av vårt sortiment.
  Metalcolour Sverige AB
Metalcolour Sverige AB är med sin produktion i Ronneby världsledande vad gäller ytskikt till den marina industrin. Vårt varumärke DOBEL är välkänt bland marina paneltillverkare men vår laminerade plåt används även till säkerhetsdörrar med mera.
  Ronnebyhus AB
Vi vill ge er ett tryggt och bra boende där vår och samhällets service finns nära dig. I Ronneby är det för övrigt nära till allt. Vi har lägenheter mitt i centrum, utanför och i några av kommunens kransorter. Bland vårt rika urval kan du välja att bo nära mark eller högt upp med fin utsikt, nära skola eller badsjö.
 Sponsor Tarkett AB
Med 120 års erfarenhet i över 100 länder är Tarkett det ledande företaget för många olika slags golvlösningar.  Vi erbjuder ett rikt utbud av plastgolv, trägolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg.

  BBCS AB
Vi erbjuder dig kreativa lösningar när det gäller förpacknings- och exponeringslösningar i wellpapp, men även i plast och akryl. Vi skapar förpackningar som utstrålar kvalitet, exklusivitet och som sänder köpsignaler till dina presumtiva kunder. Allt ifrån små serier upp till massproduktion.
  BL Hindriksons Färg & Golv
Välkommen in till oss! Vi har produkterna och kunskapen du behöver när du skall göra om i hemmet.
  Berendsen
Idag är vi över 7 000 anställda i 13 länder runt om i Europa. I Sverige har vi 35 000 aktiva kunder. 200 000 har arbetskläder som vi dagligen tar hand om

• ”Many men of your age start to experience sexual How long does cialis take to work? and/or specialist.

. Över 100 000 entrémattor från oss hjälper hålla smuts och fukt ute när vädret ställer till det. Och varje dag sover mer än 25 000 hotellgäster gott mellan våra lakan och njuter av våra mjuka badhanddukar…

  Best Brand, El & Säkerhetsteknik AB
BEST erbjuder totallösningar och tjänster som installation, service, försäljning, konstruktion och registrering inom el, tele, data, antenn, larm och säkerhet.
  JP Montage AB
Vi är ett modernt verkstadsföretag med tio anställda med stort yrkeskunnande och engagemang inom svetsning och legotillverkning.Våra nuvarande stora och välutrustade verkstadslokaler ligger sedan 2004 i Bredåkra utanför Kallinge och 3km från Ronneby.
  Katrins Pizzeria Ronneby
Ny fräsch lokal, mycket mera plats,mycket bredare menylista,
men samma gamla service.
Hjärtligt välkomna!
  SEB 
De flesta människor närs av en längtan att växa, av visioner och planer för framtiden. Vi som jobbar på SEB ser som vår uppgift att finnas där när våra kunder gör verklighet av dessa ambitioner.
  Swedbank
Swedbanks syfte är att främja en sund och hållbar ekonomi för de många hushållen och företagen. Vi ska leva upp till detta genom att arbeta proaktivt med rådgivning och utbildning av kunder, samt att på olika sätt stötta utvecklingen mot en sund ekonomi för samhället i stort.
Willys
Vill du handla mat från välkända varumärken? Eller lockar ett alternativ som utmanar med ett riktigt schysst pris mer? Det spelar ingen roll, vi har alternativen. Hos oss hittar du fräscha färskvaror, butiksgräddat bröd och ett stort ekologiskt sortiment. Självklart till våra låga priser!

   

 

   
     
 
   
 
 
 

Centrumbiografen
Emaljen AB
Humankapitalet
Lasses Färg
MA Screen & Reklam
Massören Bo Engqvist
Robbans Däck
Ronneby Brunn
Salong Klippet
Smack-grillen
Wesleys Kiosk