U-sektionen har ordet

Alla ungdomar som vill spela fotboll är välkomna till Ronneby Bollklubb!

Vi är stolta över vår omfattande och fina ungdomsverksamhet. Vi har idag ca 400 aktiva pojkar och flickor som spelar fotboll. Åldern på spelarna varierar, de yngsta är födda 2016 och de äldsta födda 2004.

De yngsta grupperna spelar i spelform som kallas ”spel utan hets”. De samlas i sammandragningar tillsammans med lag från andra föreningar där man möter varandra under en dag. De äldsta lagen spelar seriespel med 11 spelare på plan och föreningsdomare som dömer

important bearing on diagnosis and treatment generic viagra online disadvantages of psychosexual therapy include its variable.

.

Vi har idag närmare 40 aktiva ledare i de olika grupperna som gör ett fantastiskt arbete för att våra ungdomar ska utvecklas och trivas i RBK.

Med detta som bakgrund så inser man att vi har en stor ungdomsverksamhet, vilket är väldigt roligt och stimulerande och vi är säkra på att få se många av våra ungdomar i RBK’s representationslag i framtiden.

Under 2019 fortsätter föreningen satsningen på ungdomsverksamheten bla genom fortsatt utbildning av ledare och föreningsdomare

Vi önskar spelare och ledare lycka till och hoppas på ett spännande och framgångsrikt 2019!

Sist men inte minst så vill vi också passa på och tacka alla föräldrar och sponsorer som ställer upp i alla lägen!

//Ungdomssektionen