Damsenior

 

Ronneby BK Dam

Vi ser nu alla fram emot säsongen 2021 – som troligtvis kommer spelas som en enkelserie.

Vi har trupp på ca 25 spelare, som består både av lite äldre rutinerade tjejer samt yngre tjejer som flyttat upp från F-16 till damseniorerna.

Vårt A-lag spelar även denna säsong i div 2. Vi kommer även ha ett F-16 lag i seriespel som kommer  vid behov förstärkas med några damlagsspelare. I detta lag får fem överåriga spelare deltaga.

Vi har en bra ledarstab på tre ledare, kvar från tidigare år är Joakim ”Julle ” Wiklund, som huvudtränare, ny för i år är Björn Nilsson som ass tränare ,samt uppflyttad från F-16, är Niclas Sjöström, som även har en fot kvar i F-16 laget. Materialansvarig är Maria Olin.

Vi har en damsektion som jobbar bakom kulisserna för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för våra damspelare på och utanför plan.

Vi hoppas på ett stort stöd av våra röda supporters, på våra Dammatcher. Det är alltid roligt att se och höra supporters på sina matcher – ett viktigt stöd! Vi alla som är engagerade med RBK damerna jobbar för att de ska känna gemenskap och tillhörighet i gruppen samt att de ska utvecklas som fotbollsspelare.

Vi ses på Brunnsvallen!
Pia Santesson, ordf damsektionen Ronneby BK