Herrsenior

Ronneby BK Herrar

Det är med en stor glädje som vi åter presenterar Ronneby BK:s Herrfotbollslag 2021. Sektionen har arbetat hårt under hösten och vintern för att skapa ett slagkraftigt lag. Målsättningen har varit att behålla stommen från förra året och fylla på med ett antal spelare och dessutom skapa en ny organisation som kommer att arbeta långsiktigt ett antal år framöver.

På spelarsidan har vi lyckats väl. Ett antal spelare har skrivit på för föreningen, vi bedömer att vi står väl rustade inför säsongpremiären. På målvaktssidan har vi fått in en ny utvecklingsbar ung målvakt i Hjamar Svensson Berup. En ny högerback i Rasmus Bengtsson. Abodi från FKK som tidigare varit i RBK, Carl Johansson och två forwards i Endrit Spahiu från FKK:s a-trupp och Simon Bosnjak från Kristianopel.

Att sedan få spets på laget ansvarar tränarna för och som vi bedömer det nu ser det väldigt bra ut! Målsättningen är att vi ska placera oss högt upp i tabellen. När det gäller organisationen kring laget har Filip Heimfors fått huvudansvaret. Filip har tidigare spelat i Ronneby BK. Han är en tränare med höga ambitioner och ett nytänkande i sitt sätt att lära och utveckla spelare som vill något med sin fotboll. Till sin hjälp har han Mattias Sellberg som arbetat med Filip under några år, han kommer tillsammans med Besnk Kuti ansvara för vårt andralag. Ny kring laget är även Joacim Ramvik. Urban Losell och Ulf Tillborg hjälper till med skadebehandling och material. Vi tror mycket på att de här tränarna tilsammans med öviga ledare kring laget ska kunna utveckla de unga spelarna och bygga inför framtiden.

För oss övriga, ledare och supportrar gäller det att stötta och ha en positiv inställning till laget och föreningen. Säsongen är lång så det gäller att gå på matcher och heja fram laget så att de känner motivation och spelglädje och kan prestera en rolig och underhållande fotboll.

Tiden gå nu snabbt mot premiären. Förberedelserna är över och allvaret börjar. Nu är bara genomförandet kvar. Engagemang, entusiasm och hängivelse är vad som gäller. Vad som än händer gäller det att ge allt!

Vi ser fram emot en trevlig fotbollssäsong och önskar spelare och ledare en riktigt het säsong 2021. Vi ser dessutom fram emot en positiv utveckling av laget och föreningen.

Ronneby BK:s Herrfotbollssektion
Pär Törngren