MÅLKLUBBEN 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

Träningsstart Brunnsvallen
2021-04-25 21:13

Så har våren äntligen kommit och kommunen har öppnat upp alla ytor på Brunnsvallen för träning för våra ungdomslag. Det är fortsatt speciella tider och vi kämpar med att göra vad vi kan för att minimera riskerna för smittspridning. Det är fortsatt samma regler med att inte träna om man har symptom, dricker endast ur egen medhavd vattenflaska, byter om hemma samt att föräldrar lämnar vid grindarna och ska inte vara med inne på anläggningen. Vi har även delat upp vilken ingång man ska använda beroende på vilken plan man tränar på. Samling sker vid ingången fem minuter innan träningens start, sedan låses grinden och vi har inte möjlighet att springa och öppna senare.

 

Nyhet för denna säsongen är att vi kommer börja träna två gånger i veckan, Tisdagar och Torsdagar 17:00-18:00 med start den 27 april. Ni finner även en uppdaterad kalender här på vår sida.

 

Tisdagar
Klockan 17.00-18.00 på A-planen och lämning sker vid grinden ut mot Götgatan (mellan Klubbis och huvudentren).

 

Torsdagar
Klockan 17.00-18.00 på konstgräsplanen och lämning sker vid grinden på parkeringen som är den närmst konstgräset.


Med vänlig hälsning, Tränarna

 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer