MAXI CUP 2021
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

RBK Pojkar födda 2009

Hej och välkomna till vår nya hemsida och denna delen som tillhör RBK Pojkar födda 2009!

Statestik 2021
2022-01-16 10:02

2628 deltagartillfälle

150  tillfälle. Träning, match, och övrig samling

14 individer som med mer än 75% närvaro. 

Vi hade några fler tillfällen än 2020 dels för covidpandemin, vikten att hålla igång träningarna blev oerhört mycket viktigare  och det kanske inte spelade så stor roll vad man gjorde på träningarna utan att vi träffades i dessa svåra tider. Vi fick vara flexibla iom att det kom ut olika restriktioner och olika förutsättningar hela tiden. Nu 2022 får vi hoppas på en lite mer normal säsong. 

 

 

Vi hälsar på vår nya hemsida.
2022-01-11 22:43

Välkomna till Ronneby BKs nya lagsida för pojkar födda 2009 alltså P13. Här kan ni följa våra nyheter, matcher och kolla in vilka dagar vi tränar. Vi är ett härligt gäng ,vill du prova på så hör av er alla är välkomna.. Mike 

Ny hemsida!
2021-12-26 17:00

Hej och välkomna till vår nya hemsida och denna delen som tillhör RBK Pojkar födda 2009!


Tanken är att här ska komma nyheter kring detta laget, kalender för träningar och matcher och en del annat. Det blir en inkörningsperiod till en början innan ledare och andra inblandade hittar en bra rutin för hur sidan ska användas på bästa sätt så ha lite tålamod med det är ni snälla.


Utöver denna delen för laget så finns de gemensamma delarna för klubben samt övriga lag så titta gärna runt om ni har lite tid över. Ni som är medlemmar rekommenderar vi även att ni laddar ner appen SportAdmin för att ta del av nyheter, planering, medlemskort med mera på bästa sätt.


Hälsningar från Webb-gruppen i RBK!

Kommande matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer