MÅLKLUBBEN 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

RBK Pojkar födda 2010

Hej och välkomna till vår hemsida och denna delen som tillhör RBK Pojkar födda 2010!

Ny sida igång! P 2010
2022-01-16 10:23

Hej!

 

Nu är den nya sidan igång och från och med nu sker all kommunikation via SportAdmin (app/sida) och supertext kommer att fasas ut. Appen laddar ni hem via Play butiken (Android) och App store (IOS).

 

Kallelser kommer att skickas ut per automatik till träningar och senare även matcherna. Vi ledare vill att ni besvara dessa så att vi kan planera för träningarna, matcherna.

 

Välkomna till säsong 2022! //Mattias, Mikael och Omar

Ny hemsida!
2021-12-26 17:00

Hej och välkomna till vår nya hemsida och denna delen som tillhör RBK Pojkar födda 2010!


Tanken är att här ska komma nyheter kring detta laget, kalender för träningar och matcher och en del annat. Det blir en inkörningsperiod till en början innan ledare och andra inblandade hittar en bra rutin för hur sidan ska användas på bästa sätt så ha lite tålamod med det är ni snälla.


Utöver denna delen för laget så finns de gemensamma delarna för klubben samt övriga lag så titta gärna runt om ni har lite tid över. Ni som är medlemmar rekommenderar vi även att ni laddar ner appen SportAdmin för att ta del av nyheter, planering, medlemskort med mera på bästa sätt.


Hälsningar från Webb-gruppen i RBK!

 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer