WEBBSHOP via MerSport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

Fotbollens dag
vs
Ronneby Bollklubb
Fotbollens dagvsRonneby Bollklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 maj, 10:00
Plats:Brunnsparken, Ronneby
Samling:09:15, Silverbergsplan, Brunnsvallen
Aktivitetsinfo: 10.00 RBK-Sölvesborgs GoIF (Plan 10)
11.00 RBK-Asarums IF FK (Plan 10)
12.00 RBK-Sölvesborgs GoIF Svart (Plan 9)
14.00 RBK-Jämjö GoIF (Plan 9)

Speltid 2 x 10 minuter
En härlig dag i regnet!
2022-05-21 16:00

Blekinge FF anordnade Fotbollens dag i Brunnsparken med runt 100 lag anmälda till helgen från hela Blekinge. Vi ställde upp i spel 5 mot 5 för tjejerna som var 8-9 år. Vi spelade fyra matcher där vi mötte två lag från Sölvesborg samt Asarum och Jämjö.

 

Det var fantastiskt roligt att se utvecklingen på tjejerna. Det är ett helt annat fokus på matchen nu och de är inte rädda för att ta tag i bollen och försöka ta oss framåt genom att driva och passa. När vi tappar bollen är vi snabba att försöka ta tillbaka den och stoppa motståndarna för att komma till avslut. En stor eloge även till tjejerna som ville vara målvakter som stod för många fina räddningar! 

 

Trots regn i olika mängder under dagen hade både tjejerna och vi runt planen en riktigt härlig dag. Kul att se dem umgås mellan matcherna både inom laget men även med tjejer och killar från andra lag.

 

<< Tillbaka

 
 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer