MAXI CUP 2021
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

RBK Flickor födda 2013

Hej och välkomna till vår nya hemsida och denna delen som tillhör RBK Flickor födda 2013!

 

Detta är en grupp för alla tjejer födda 2013 som vill spela fotboll med Ronneby BK. Vi försöker att ha med bollen så mycket som möjligt och blandar individuell teknikträning med spel.

Det är fritt fram för alla som vill testa på att komma till träningen och se om det är något som passar. De som kommer nya och testar på har vi sagt att det går bra 2-3 gånger för att känna hur det känns och vill man fortsätta efter det ska man betala in medlemsavgiften. Behöver ni uppgifter hur ni gör så fråga ledarna. Vi vill även att någon vuxen anhörig kommer med barnen till träningarna, framförallt de första gångerna, så att vi kan gå igenom vad som gäller kring träningar, medlemsavgift, anhöriguppgifter med mera.

Träningen startar 24 januari
2022-01-15 10:30

Hej!

 

Planen är att vi drar igång träningen för tjejerna födda 2013 den 24 januari igen efter uppehållet.

 

Precis som innan jul är det måndagar klockan 17.00 till 18.00 i Snäck. Även nya tjejer som vill testa på är välkomna med någon vuxen med och lämnar och presenterar sig och spelaren.

 

Vi duschar hemma och har med egen vattenflaska.

 

Hälsningar från tränarna!

Ny hemsida!
2021-12-26 17:00

Hej och välkomna till vår nya hemsida och denna delen som tillhör RBK Flickor födda 2013!


Tanken är att här ska komma nyheter kring detta laget, kalender för träningar och matcher och en del annat. Det blir en inkörningsperiod till en början innan ledare och andra inblandade hittar en bra rutin för hur sidan ska användas på bästa sätt så ha lite tålamod med det är ni snälla.


Utöver denna delen för laget så finns de gemensamma delarna för klubben samt övriga lag så titta gärna runt om ni har lite tid över. Ni som är medlemmar rekommenderar vi även att ni laddar ner appen SportAdmin för att ta del av nyheter, planering, medlemskort med mera på bästa sätt.


Hälsningar från Webb-gruppen i RBK!

Bioavslutning
2021-12-02 15:54

Så börjar denna säsong lida mot sitt slut. Vi kommer att träna som vanligt i Snäck även den 6 och 13 december. Sedan blir det en avslutning på Centrumbiografen på tisdagen den 14 december. Vi träffas på bion vid 16.45 så bjuder vi på en dricka och popcorn och så börjar filmen Encanto klockan 17.00. Den varar cirka 1 timme och 40 minuter så klara cirka 18.40 kan ni räkna med. Vi behöver veta ungefär hur många som kommer så anmäl det till er tränare.

 

Detta gör vi tillsammans med tjejerna födda 2014-2015. Planen är sedan att vi tar ett uppehåll över jul och drar igång någon gång i januari igen. Då kommer tjejerna födda 2012 att gå upp tillsammans med de födda 2011 och arbeta mer ihop med dem. Detta blir smidigast då de båda kommer att spela sjumanna nästa år. Tjejerna födda 2013 kommer att fortsätta som en egen grupp och där är spelformen femmanna även nästa år. Eventuellt att det blir något samarbete med de yngre tjejerna om det skulle behövas. Därför är det alltid bra att som vid denna avslutning träffa de andra tjejerna i klubben som man förhoppningsvis kommer att få spela med i många år framöver i olika konstellationer.

 

Tack för i år och en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År från alla oss tränare i lagen!

Ungdomsavslutning 27/11
2021-11-08 15:56

Lördagen den 27 november klockan 13.00 är det ungdomsavslutning med prisutdelning för alla våra lag. Platsen är Blekinge Convention Center (RON). Hoppas alla tjejer i laget kan komma!

Litet uppehåll och julkalendrar
2021-10-17 15:58

Tusen tack till alla som var med i Karlshamn idag! En härlig dag och kul att se utvecklingen bara under denna dagen från första till sista matchen! Nu blir det några veckor ledigt och vi startar inneträningen i Snäck måndagen den 8 november klockan 17.00 till 18.00.

 

Vi i laget/klubben kommer även detta året att sälja Bingolottos julkalendrar. Hör gärna med släkt, vänner, arbetskamrater och andra om de är sugna på att köpa några av oss. Vi kommer att ta med dem när träningarna drar igång men behöver någon innan så fixar vi även det. Så bara hör av er via sms till Markus eller Jessica om hur många ni vill ha när ni vet. Detta är tillsamans med kioskverksamheten en viktig intäkt till vår lagkassa som gör det möjligt för oss att åka på cuper som den idag till exempel så ju fler vi säljer i laget desto mer kan vi hitta på nästa år.

 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer