MÅLKLUBBEN 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

RBK Flickor födda 2013

Hej och välkomna till denna delen av hemsidan som tillhör RBK Flickor födda 2013!

 

Detta är en grupp för alla tjejer födda 2013 som vill spela fotboll med Ronneby BK. Vi är i dagsläget cirka 20 tjejer födda 2013 som har ett eget lag och 2024 kommer vi ha två lag i seriespel.

Kristianstad Arena Cup
2024-01-11 19:16

På dagens träning meddelade vi hur lagen ser ut på lördag och tränade även med de lagen på träningen. Bägge lagen kommer spela i de vanliga röda tröjorna så färgen i lagnamnen är bara för att kunna skilja på dem i spelprogrammet.

 

För att få lite mer tid om något strular så säger vi avfärd från parkeringen vid Klubbis 7.45 på morgonen. Vill ni köra direkt till Kristianstad Arena så meddela Markus innan så ses vi där 9.00.

 

Lag Röd

Elina, Tuva L, Wilda, Alva, Ebba, Felicia, Emma, Nathalie, Lilly

 

10.00 Glumslöv

11.15 Eskilsminne blå

12.15 Lörby blå

13.30 Nosaby vit

 

Lag vit

Tuwa H, Nova, Sofia, Alice, Elin, Hilma, Ellen, Alicia, Isabelle

 

10.15 VMA grön

12.30 Eskilsminne vit

13.15 Eskilsminne gul

14.00 Nosaby blå

Träningar, avslutning och cup
2023-12-10 11:16

Vi kör nu bara träning inomhus på torsdagarna fram till jul har vi bestämt.

 

Avslutning i Klubbis på fredag den 15/12 för vårt lag med start 18.00 och det blir pizza att äta samt andra trevligheter!

 

Många som kan spela cupen i Kristianstad den 13/1 så vi har nu anmält två lag till den så alla får mycket speltid. Återkommer med tider när spelschemat är klart.

November-December
2023-10-20 13:11

Så har vi fått klart med träningstiderna fram till jul där vi kör igång igen veckan efter höstlovet. Vi kommer att träna torsdagar inomhus i Parkdalaskolans idrottshall klockan 17.30-18.30 samt söndagar utomhus på konstgräset på Brunnsvallen klockan 14.30-15.45. Tänk på utrustningen så att det är inneskor som inte färgar av sig när vi är inomhus samt kläder efter väder när vi är utomhus. Nästa träning är alltså torsdagen den 9 november.

 

Vi har även fått tilldelat ett pass i garderoben på Ronneby Brunn fredagen den 1 december. Vi behöver två personer som ska stå i garderoben mellan 17.15-21.30. Vi hoppas kunna hitta två frivilliga som kan ta detta pass, anmäl om ni kan till Markus.

 

Påminner även om ungdomsavslutningen den 25 november. Mer info kommer men boka upp dagen!

Avslut på naturgräset!
2023-10-03 18:46

Kommunen håller öppet gräsplanerna på Brunnsvallen även nästa vecka innan de stängs för säsongen. Vi tränar därför som vanligt denna och nästa vecka.

 

Planen är sen att vi tar lite ledigt vecka 42-44 och kör igång igen efter höstlovet. Tiderna för det är inte klara men vi hoppas få en av de få tider klubben fått i Parkdala (tisdag eller torsdag) i åtminstone halva salen och sen kanske ett pass på konstgräset på söndagarna om det går som vi vill. Vi återkommer med de tiderna så fort vi får veta.

Höstsäsongen är här!
2023-08-06 16:08

Nu är det dags att dra igång höstsäsongen för tjejerna födda 2013 i RBK! Här kommer lite samlad info inför vad som komma skall under hösten.

 

Måndag den 7 augusti drar vi igång träningarna igen och det är 17.15 till 18.30 som gäller även fortsatt på måndagar och onsdagar på Brunnsvallen. Kan påminna om att direkt efter den första träningen så spelar damerna final i Svenskfastcup. Matchstart klockan 18.30 på Brunnsvallen för de som vill stanna kvar och titta på den.

 

Vi skulle varit bollflickor samt haft kiosken på damernas match mot Växjö DFF den 12/8 men eftersom Växjö DFF dragit sig ur serien så är den matchen inställd. Vi kommer att vara bollflickor samt ha hand om kiosken när damerna möter Rottne IF den 27/8 (bytt match).

 

Söndagen den 13/8 ska vi spela cup i Vinslöv. Länk till cupens hemsida hittar ni här. Alla som vill och kan får vara med. Vi kommer att spela 4 matcher så det blir antagligen att man får vila en av matcherna för att vi ska hålla nere antalet avbytare så man får mer speltid de matcherna man spelar.

 

Seriespelet drar igång den 19/8 och vi har sex matcher att spela i serien under hösten. Matcherna ligger inlagda i kalendern som datumen ser ut vad vi vet nu. Vi kommer inte att kalla alla spelare till alla matcher utan vi kör runt på det för att inte vara för många avbytare i matcherna. Planen är att alla ska få vara med på två hemmamatcher och två bortamatcher under hösten. Om ni redan nu vet att ni inte kan någon match så gå in i kalendern i Sportadmin och välj "Ej tillgänglig" på den matchen så blir det lättare för oss att planera vilka som ska spela vilka matcher.

 

Kioskpassen på våra egna hemmamatcher kommer vi att lägga ut samma vecka som matchen spelas då vi vet vilka flickor som ska vara med i matchen.

 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer