Köp dina RBK-prylar här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

RBK Flickor födda 2013

Hej och välkomna till vår nya hemsida och denna delen som tillhör RBK Flickor födda 2013!

 

Detta är en grupp för alla tjejer födda 2013 som vill spela fotboll med Ronneby BK. Vi försöker att ha med bollen så mycket som möjligt och blandar individuell teknikträning med spel.

Det är fritt fram för alla som vill testa på att komma till träningen och se om det är något som passar. De som kommer nya och testar på har vi sagt att det går bra 2-3 gånger för att känna hur det känns och vill man fortsätta efter det ska man betala in medlemsavgiften. Behöver ni uppgifter hur ni gör så fråga ledarna. Vi vill även att någon vuxen anhörig kommer med barnen till träningarna, framförallt de första gångerna, så att vi kan gå igenom vad som gäller kring träningar, medlemsavgift, anhöriguppgifter med mera.

Sommarplaneringen och Nostalgia
2022-06-08 19:06

Sommaren är här och snart börjar lov och semestrar. Vi kommer att träna måndagen den 13 juni som vanligt. Sen hoppar vi över träningen på onsdagen den 15 juni eftersom många av tjejerna är med på fotbollskolan hela dagen så tror inte det kommer att finnas så mycket energi kvar på kvällen. Sen tränar vi som vanligt midsommarveckan den 20 och 22 juni innan vi tar sommarledigt några veckor. Träningen startat sedan i augusti igen, exakt datum får vi återkomma med.

 

Vi har även blivit tilldelade ett pass i kiosken på Nostalgia i Brunnsparken lördagen den 2 juli. Vi ska fixa fram tre personer som kan hjälpa till med korv, läsk med mera i Grill nr 2 mellan klockan 13.30 och 18.00. Detta gör vi tillsammans med några andra föreningar i kommunen så det är fler på plats den tiden också så alla hjälps åt. Meddela Markus snarast om ni kan eller inte den dagen så vi kan få de tiderna tillsatta.

Referat: Börjes cup - Ronneby Bollklubb
Börjes Cup i Tingsryd
2022-05-28 19:19

Det blev en tur utanför länsgränsen där vi fick möta några lag vi aldrig mött förr vilket var kul! Hovmantorp, Gransholm, Räppe och Vedeslöv stod för motståndet och tjejerna kämpade på bra och hade kul trots ett ösregn mitt i tredje matchen.

 

En mycket trevlig tillställning som Tingsryd anordnat med roliga saker mellan matcherna.

Referat: Fotbollens dag - Ronneby Bollklubb
En härlig dag i regnet!
2022-05-21 16:00

Blekinge FF anordnade Fotbollens dag i Brunnsparken med runt 100 lag anmälda till helgen från hela Blekinge. Vi ställde upp i spel 5 mot 5 för tjejerna som var 8-9 år. Vi spelade fyra matcher där vi mötte två lag från Sölvesborg samt Asarum och Jämjö.

 

Det var fantastiskt roligt att se utvecklingen på tjejerna. Det är ett helt annat fokus på matchen nu och de är inte rädda för att ta tag i bollen och försöka ta oss framåt genom att driva och passa. När vi tappar bollen är vi snabba att försöka ta tillbaka den och stoppa motståndarna för att komma till avslut. En stor eloge även till tjejerna som ville vara målvakter som stod för många fina räddningar! 

 

Trots regn i olika mängder under dagen hade både tjejerna och vi runt planen en riktigt härlig dag. Kul att se dem umgås mellan matcherna både inom laget men även med tjejer och killar från andra lag.

Ingen träning 11 & 18 maj
2022-05-03 21:48

Onsdagarna den 11 och 18 maj är det landskamper på Brunnsvallen och därför tvingas vi ställa in de två träningarna då planen är upptagen. Kom gärna ner och titta på landskamperna om ni har möjlighet! 

 

11 maj kl 18.00 Pojkar 16 Irland-Schweiz

 

13 maj kl 18.00 Pojkar 16 Sverige-Irland

 

18 maj kl 18.00 Flickor 16 USA-Norge

 

23 maj kl 12.00 Flickor 16 Sverige-USA

Fotbollens dag & Börjes Cup
2022-05-03 21:30

Lördagen den 21 maj ska vi spela lite matcher i Brunnsparken då Blekinge FF anordnar Fotbollens Dag. Förutom matcher kommer det att finnas aktiviteter under hela helgen.

 

Lördagen den 28 maj ska vi upp till Tingsryd och spela Börjes Cup. Även där kommer det förutom matcherna att vara en massa aktiviteter så det kommer att bli två roliga helger inom kort.

 

Vi återkommer med mer info om tider när spelscheman är klara.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 28/06 11:07 
Hem, 08/06 15:04 
Hem, 07/06 15:36 
 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer