Köp dina RBK-prylar här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

Välkommen till Ronneby BKs hemsida!

Hej och välkomna till vår nya hemsida som vi flyttat till i januari 2022!

 

Ni som är medlemmar rekommenderar vi att ni laddar ner appen "SportAdmin Medlemsapp" för att ta del av nyheter, planering, medlemskort, erbjudanden med mera på bästa sätt. Ni hittar den där ni vanligtvis laddar ner appar i era mobiler. Ni behöver även fylla i era uppgifter i denna länk så att vi har er e-post kopplad till medlemmen innan ni kan börja använda appen.

 

Har ni frågor eller problem med det tekniska kring hemsidan/appen går det bra att maila admin@ronnebybk.nu så ska vi försöka hjälpa er.


Hälsningar från Webb-gruppen i RBK!

Trygga Föreningen - Workshop F15
2022-09-21 20:15

I tisdags hade vi en workshop med vår träningsgrupp F15 i vårt projekt Trygga Föreningen.

Workshopen började med att Moa presenterade sig för tjejerna och berättade om kvällens upplägg. Kvällen fortsatte sen med ett pass på B2B med Moa för att sen avsluta kvällen med mat från ICA Maxi Ronneby inne hos Lotta på Ronneby Outlet och en föreläsning med Moa.

 

Under föreläsningen delade Moa sin sanning om hur det är att leva som tonåring med psykisk ohälsa och alkohol- och drogmissbruk. Tjejerna fick även perspektiv utifrån Moas mamma och Moas syster där de delade hur deras upplevelser var av att ha en närstående som inte mår bra. 

 

Vi tackar ICA Maxi Ronneby, Ronneby Outlet, Lotusmodellen, MerSport och Moa för att ni vill hjälpa oss i RBK att ta fighten mot våld och hot, utanförskap, droger och kriminalitet! 

 

Vill ni också vara en del av denna fight, kontakta Henrik Ingvarsson 0709666120. 

Owe Ivarssons minnesfond 2022
2022-09-12 18:00
Owe Ivarssons minnesfond 2022 tilldelades Markus Nordkvist

Vid vår dåvarande ordförande Owe Ivarssons bortgång 2016 beslutade Ronneby BK tillsammans med Owes söner Niklas och Andreas Ivarsson och Owes arbetsgivare SEB att instifta en minnesfond där Niklas och Andreas tillsammans med Ronneby BK:s styrelse och SEB årligen utser en eller flera personer att tilldelas ett pris från minnesfonden för ovärderligt jobb bakom kulisserna!

 

I samband med avtackningen under helgen av de som hjälpt till med landskamperna passades det på att delas ut Owe Ivarssons minnesfond till Markus Nordkvist med följande motivering.

 

För synnerligen förtjänstfulla insatser i sann RBK-anda har styrelsen tillsammans med Niklas och Andreas Ivarsson beslutat att tilldela Markus Nordkvist årets utmärkelse till Owe Ivarssons minnesfond.

 

Markus har under många år varit RBK trogen både som spelare och ledare i olika befattningar. Han har bland annat spelat över 200 A-lagsmatcher för föreningen. Med ett stort engagemang har Markus under senare år varit ansvarig för sponsorverksamheten som är en av de allra största inkomstkällorna för föreningen. Markus har också under 2022 varit koordinator för utvecklingen av vår nya hemsida.

 

Markus har gjort ett synnerligen ovärderligt jobb bakom kulisserna och har helt enligt Owe Ivarssons önskemål och intentioner gjort sig mycket förtjänt av denna utmärkelse.

 

Styrelsen Ronneby BK

Niklas och Andreas Ivarsson

Tack för hjälpen!
2022-09-12 14:51
Mellan damernas och herrarnas matcher på Brunnsvallen igår passade vi på att tacka alla de som hjälpte till med vårt oerhört lyckade arrangemang av ungdomslandskamperna i maj. Det var ett oerhört stort engagemang och många ideella arbetstimmar som gjorde att vi lyckades genomföra detta! För de som kunde närvara bjöds det på en fantastisk exotisk planka från ICA Maxi Ronneby!
 
Återigen ett stort tack till alla som hjälpte till med detta väldigt roliga arrangemang!
Vinnare RBK-golfen 2022
2022-09-10 20:53

Vi säger ett stort grattis till Hans Blückert som tog hem RBK-golfen som avgjorts på Ronneby Golfklubb idag med vinnarresultatet 39 poäng.

 

Tack alla deltagare för en trevlig dag!

Startlista RBK-golfen 2022
2022-09-08 18:11

Via länken nedan hittar ni startlistan till RBK-golfen nu på lördag. 

 

RBK-Golfen 2022 - startlista

 

Lycka till, spela väl och ha en riktigt härlig dag!

Nyheter från våra lag
Flickor 2013, 28/09 09:48 
Flickor 2013, 15/09 19:02 
Flickor 2013, 07/08 18:45 
Flickor 2013, 08/06 19:06 
Flickor 2013, 28/05 19:19 
 
Diamantsponsorer
Guldsponsorer