MAXI CUP 2021
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

Välkommen till vår nya hemsida!

Hej och välkomna till vår nya hemsida och denna startsida som är en huvudsida för hela klubben!

 

I menyn längst upp hittar ni länkar till de olika lagen och en del annat. Går man sedan ner en nivå i menyn under respektive lag ska där finnas deras nyheter, kalender med mera. I undermenyn under Hem finns det diverse information kring klubben.


Det blir en inkörningsperiod till en början innan ledare och andra inblandade hittar en bra rutin för hur sidan ska användas på bästa sätt så ha lite tålamod med det är ni snälla.

 

Ni som är medlemmar rekommenderar vi även att ni laddar ner appen SportAdmin för att ta del av nyheter, planering, medlemskort med mera på bästa sätt.


Hälsningar från Webb-gruppen i RBK!

I varmt minne bevarad
2022-01-18 11:05

En välkänd RBK-profil har lämnat oss.

 

Kjell Pettersson var under alla sina år en mycket engagerad föreningsmänniska. Kjell var i vår förening aktiv som ordförande, mångårig styrelseledamot, spelare, lagledare, och kommittémedlem. Han var även en känd domarprofil i länet.

Herrlag
Tredje nyförvärvet till herrarna
2022-01-02 16:05, Herrlag

Vi välkomnar William Månsson (18 år) till Ronneby BK!


Wille kommer från spel i FK Karlskrona. En spelare med väldigt många bra egenskaper. Han har även meriter från ungdomslandslaget.


Han tränade med oss två gånger inomhus och det såg riktigt bra ut. Väldigt kul att få in en spelare som Wille!


Wille kommer tillföra med väldigt mycket nästa säsong!


//Kuti

Herrlag
Andra nyförvärvet till herrarna
2022-01-02 16:00, Herrlag

Vi välkomnar Julian Elibo Mattisson (21 år) till Ronneby BK. 

 

Julian kommer från Hällaryds IF där han spelade div.3 fotboll samt varit aktiv i Mjällbys akademi. Julian är även en egen produkt!

 

Extremt roligt att Julian väljer att komma hem igen och spela med oss. Han har varit aktiv i inomhusfotbollen redan och gjort det grymt bra. 
Ska bli väldigt spännande att följa Julian nästa år!
 
//Kuti

Damlag
Andra nyförvärvet till damerna
2021-12-26 15:39, Damlag

Vi är glada att kunna hälsa Elsa Hörsing välkommen till oss!


Elsa är en glad och positiv 17-åring som bor i Nättraby, hon har spelat i Rödeby de senare åren. Hon har spelat i Blekingelaget. Elsa går på gymnasiet i Karlskrona med inriktning fotboll. Hon jobbar extra som servitris i Krogfamiljen. Hon spelar helst på mittfältet eller som ytterback.


Varmt välkommen till RBK Elsa!

Slutspelet i Maxi Cup flyttas
2021-12-21 20:29

Efter regeringens nya besked om avrådan från spel i cuper och läger fram till den 16 januari har vi tvingats ta beslutet att planera om slutspelet i Maxi Cup.

 

Det blir inget i spel julhelgen som traditionen bjuder. Vi hoppas kunna spela i slutet av januari eller i början av februari. Men sen får vi se, restriktionerna kan bli förlängda. Vi vill spela innan utomhussäsongen börjar.

 

Vi får återkomma med mer info när vi vet vad vi kan göra för att genomföra det på ett säkert sätt.

Nyheter från våra lag
Pojkar 2010, 16/01 10:23 
Pojkar 2009, 16/01 10:02 
Flickor 2013, 15/01 10:30 
Pojkar 2009, 11/01 22:43 
Herrlag, 02/01 16:00 
 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer