JUBILEUMSFEST 19/8!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

Välkommen till Ronneby BKs hemsida!

Ni som är medlemmar rekommenderar vi att ni laddar ner appen "SportAdmin Medlemsapp" för att ta del av nyheter, kalender, medlemskort, erbjudanden med mera på bästa sätt. Ni hittar den där ni vanligtvis laddar ner appar i era mobiler och använder den e-post ni har registrerad i medlemsregistret för att logga in.

 

Har ni frågor eller problem med det tekniska kring hemsidan/appen går det bra att maila admin@ronnebybk.nu så ska vi försöka hjälpa er.


Hälsningar från Webb-gruppen i RBK!

Riksläger pojkar födda 2008
2023-06-08 21:41

SVFF kallar till riksläger i Halmstad 3-7 juli för pojkar födda 2008.

 

Efter bra insatser med Blekingelaget under våren så är det med stor glädje som vi kan meddela att en RBK:are är kallad till denna samling.

 

Loke Hellblad kommer få chansen att visa förbundskapten Axel Kjäll att han ska representera blågult i framtiden! Oerhört stort för både Loke och föreningen. Ett gott tecken på att vår ungdomsverksamhet är på rätt väg och att man inte alltid behöver spela i någon större klubb för att få bra utbildning. Vi har många duktiga talanger som vi ska vara stolta över!

 

Vi i Ronneby BK önskar dig Loke lycka till på kommande samling!

Damlag
Referat: Ronneby BK - Asarums IF FK 
Segertåget rullar vidare!
2023-05-31 21:44, Damlag

Inför kvällens match låg vi på samma poäng som Asarum som vi mötte. Trots tidigt underläge så fortsätter vi spela och det ger utdelning två gånger om så vi går till halvtidsvila med ledning 2-1. Sen kommer även 3-1 med några minuter kvar av matchen och sjätte raka segern i serien är ett faktum! Tack för supporten i solen på Brunnsvallen och tack till F12 som var bollflickor ikväll! 

Jubileumsfest på BCC den 19 augusti
2023-05-29 13:57

Under 2023 firar vi vårt 90-årsjubileum på flera olika sätt men den stora jubileumsfesten kommer att gå av stapeln den 19 augusti på BCC. Denna dag kommer det även vara massa aktiviteter på Brunnsvallen där bland annat herrarna spelar derby mot Saxemara IF.

 

Alla som är sugna på att fira vår förening är välkomna att anmäla sig till festen enligt nedan, du hittar även inbjudan som pdf-fil här.

 

JUBILEUMSFEST på BCC, Ronneby Brunn lördag 19:e augusti kl. 18.00

Stor buffé inkl. lättöl, vatten. Kaffe o kaka

Pris per person 295:- (subventionerat pris)


Underhållning och dans till Take Two


Konferencier Nils Ingmar Thorell


Prisutdelning och utmärkelser

 

Lotterier och ev. överraskningar

 

Ronneby Brunn ansvarar för barservering

 

Anmälan via inbetalning 295:- per person till bankgiro 5645-3319.

Ange namn och jubileumsfest på inbetalningen samt eventuella allergier.

 

Anmälan senast fredagen den 4:e augusti

 

Varmt välkomna till en oförglömlig jubileumsfest!

 

Styrelsen

Herrlag
Derby mot Listerby idag!
2023-05-27 08:20, Herrlag

Det vankas kommunderby på Åsavallen och för undertecknad givetvis med lite extra spänning då motståndet är moderklubben där åtskilliga timmar spenderats som både spelare och tränare. Att matchen dessutom spelas på min födelsedag bidrar väl till någon form av symbolik. Båda klubbarna firar även 90 år i år och detta firas med lite gemensamt mingel innan avspark för de som representerat båda klubbarna. Listerbys fina säsongsinledning har kommit av sig något och för vår egen del känner vi väl att vi fått väl låg utdelning poängmässigt sett till hur vi spelat hittills. Ett par återbud nu gör att vi fortsätter att matcha våra duktiga juniorer, dom tar för sig mer och mer både träning och match! Vi väntar oss en tuff och jämn batalj där vi behöver vara beredda på att ta den fysiska kampen i 90 minuter samtidigt som att vi hoppas att vår speed i både löpningar och passningsspel kan fälla avgörandet.

 

Vi ses i solen på Åsavallen! 

 

/Robban

Damlag
Referat: Ronneby BK - Ramdala IF
Final i Svenskfast Cup väntar!
2023-05-24 22:22, Damlag

Vi är i final! Härlig seger med 7-1 i semifinalen mot regerande mästarna i Svenskfast cup Ramdala ikväll! En härlig insats från hela laget och det var inget snack om saken utan vi tog tag i det från matchminut noll när vi utnyttjade bonusstraffen (Ramdala är en division högre upp) och sedan öste vi på. Nu laddar vi för finalen mot IFK Karlshamn! Ett stort tack till alla supportrar som stöttade oss ikväll och F10 som var kvällens bollflickor!

Nyheter från våra lag
Damlag, 31/05 21:44 
Herrlag, 27/05 08:20 
Damlag, 24/05 22:22 
Flickor 2013, 21/04 16:09 
Flickor 2013, 21/04 07:28 
 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer