MÅLKLUBBEN 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

RBKs Lottobolag

Gå med i Ronneby BKs lottobolag

Är du intresserad av att gå med i Ronneby BK’s Lottobolag så kontakta kansliet på 0457-141 33 eller ronneby.bollklubb@telia.com.

Lottoraden ska bestå av 7 nummer.

Insatsen är 200:- per tioveckorsomgång (20:-/vecka).

Vi kommer att vara med i båda dragningarna på lördagen. Dessutom kommer vi att vara med i Jokerdragningen. Ert totala antal rätt från båda dragningarna räknas in i RBK:s lottoliga.

 

RBK:s lottoliga: 

Efter 10 veckors spel sammanräknas varje deltagares antal rätt (gäller båda dragningarna) och den som har flest antal ordinarie lottonummer inprickade på sin kupong står som vinnare.

I händelse av lika antal rätt så avgör flest antal rätt tippade tilläggsnummer. Skulle även dessa vara lika så delas vinsten mellan vinnarna med samma antal ordinarie nummer och tilläggsnummer. 

 

Vinstplan Lottoligan:

1:an          3.000:-
2:an               500:-
3:an               200:-
4:an               200:-
5:an               200:-
6:an               200:-
7:an               200:-
Jumbo           500:-
Total vinstsumma: 5.000:-

 

Vinstfördelning

Lottovinst: I händelse av vinst på Lottorad så går 50 % till den som har tippat vinstraden. 25 % tillfaller Ronneby BK och 25 % fördelas på de som ingår i Lottobolaget om vinsten överstiger 200:- per person. Om vinsten ej överstiger 200:-/person lottas vinstpengarna ut i 200 kronors vinster till lottobolagets medlemmar.

Jokervinst: I händelse av vinst på Joker fördelas 50 % lika till Lottobolagets medlemmar och 50 % går till Ronneby BK. Ev. vinster upp t o m 200:- lottas ut till de som deltager i Lottobolaget. Vinster därutöver fördelas lika mellan samtliga deltagare i bolaget.

Drömvinsten: Om vi skulle vinna Drömvinsten!!! (Vem vill missa detta?)så går 25 % till Ronneby BK:s omfattande verksamhet. 25 % går till den som tippat rätt lottorad och därmed ”bäddat för” drömvinsten.50 % fördelas lika mellan samtliga övriga deltagare i Lottobolaget.

 

Till nästa 10-veckors period kommer vi automatiskt att skicka ut inbetalnings-kort för fortsatt deltagande i Lottobolaget.

 

Om ni av någon anledning vill gå ur lottobolaget eller ändra era nummer så meddela detta till RBKs kansli på tel 0457-141 33.
Vid ev. frågor gällande Lottobolaget vänligen kontakta RBKs kansli, Lennart P. på tel 0457-141 33.

 

Ronneby BK

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer