WEBBSHOP via MerSport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!
Herr

Välkommen Robert!
2022-12-23 10:08

Vi välkomnar härmed Robert Widell som den första delen i herrarnas tränarstab för 2023!

 

Vi är väldigt glada att vi kommit överens med Robert som tar plats som tränare för RBK´s herrlag 2023 när han nu flyttar hem till Ronneby igen. Robert flyttade till Stockholm för att studera på Gymnastik och Idrottshögskolan där han blev examinerad lärare i idrott och hälsa med inriktning på tränarskap och skolans specialidrott. Han var under denna tiden huvudtränare i Djurgårdens akademiverksamhet under sex säsonger med en seger i Sankt Erikscupen för P16 som höjdpunkt. De senaste åren har kan bott i Skåne där han den senaste tiden varit klubbchef i Svedala IF.

 

Robert själv säger följande om varför han ville bli en del av vår verksamhet i RBK:

Efter 15 år utomsockens väljer vi nu att flytta hem till Ronneby med familjen. Jag har varit i kontakt med flera klubbar i länet men den entusiasmen, framåtandan, lyhördheten och gemensamma målbilden jag möttes av från RBK´s representanter samt de grundförutsättningar som finns i föreningen gjorde att valet föll på "di röde". Jag ser med stor tillförsikt fram emot att ta mig an uppdraget i herrlaget tillsammans med övriga ledarstaben och även få möjlighet att coacha och stötta alla ideella ledare i de utmaningar och möjligheter som de stöter på ute på planerna. Förhoppningarna är att bidra till att bygga något riktigt, riktigt bra på sikt!

 

Välkommen och lycka till Robban säger alla vi i Ronneby BK!

 
 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer