MÅLKLUBBEN 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!
Herr

Välkommen Tobias!
2022-12-25 08:00

Vi välkomnar härmed Tobias Bringeback som den andra delen i herrarnas tränarstab för 2023!

 

För några dagar sedan presenterade vi Robert Widell som tränare för herrarna 2023 och vi är glada att nu även kunna presentera Tobias som nästa del i herrarnas tränargrupp. Tobias har de senaste två åren varit huvudtränare i Johannishus men har nu alltså valt att fortsätta sin tränarbana hos oss i RBK.

 

Tobias säger följande om sig själv, sin fotbollsfilosofi och varför han valt att komma till oss i RBK:

Jag har varit involverad i fotboll i princip hela mitt liv. Som spelare tills jag fick inse att kroppen inte längre ville så mycket som huvudet ville.  Som tränare har jag varit huvudtränare i Johannishus i två säsonger. Att gå som assisterande är något jag har velat för att skolas in ordentligt och få möjlighet att analysera och observera en väl utbildad tränare. Och med Robert som huvudtränare ser jag en utmärkt möjlighet till det. 

Min fotbollsfilosofi är att anfall börjar i backlinjen och försvar börjar med anfallarna. Alla är delaktiga. Ett bra spel bygger på lagsammanhållning, konstant rörelse, stark fysik blandat med individuell skicklighet.

Det intrycket jag fått hittills av RBK är att det är passionerade personer vid rodret som vill se en ljus framtid för klubben och jag ser fram emot att få lära känna spelarna i truppen och tillsammans med Robert skapa något riktigt bra.

 

Välkommen och lycka till Tobbe säger alla vi i Ronneby BK!

 
 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer