JUBILEUMSLOTTERI RBK 90 ÅR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

DIAMANTSPONSORER
 

Alfa Lavals kärnverksamhet baseras på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. Alla tre har stor betydelse för industriföretag och Alfa Lavals tekniska expertis innehar här en ledande ställning.

 

Länk till Alfa Laval

Vi är en restaurang med stort utbud och hög kvalité på både varor och service. Här kan du hitta allt från enkel lunch till buffèer, bröllopsmiddagar, fondueèr till mat från alla världens länder. Vi försöker alltid hitta det speciella som våra gäster söker.

 

Länk till Bergslagskrogen

Att låta externa specialister sköta om ditt företags kundservice och support är inget nytt. Vi på Call4U har själva varit länge i branschen som är full av snarlika outsourcingföretag. Snarlika, men inte som vi.

 

Länk till Call4U

Enkla Elbolaget vet att elföretagen uppfattas som krångliga. Faktum är att vi är först med att ta position för ökad enkelhet på den svenska elmarknaden.

 

Länk till Enkla Elbolaget

Vi ser det som självklart att sätta oss in i våra kunders förutsättningar, utmaningar och möjligheter. Endast då kan vi ge riktigt kvalificerad rådgivning och vara ett bra stöd. Som kund kan du välja att göra dina bankärenden på ett bankkontor, digitalt eller över telefon.

 

Länk till Handelsbanken

Välkommen till MAX i Ronneby – Viggen handelsområde

 

Länk till Max Burgers

Maxi ICA Stormarknad är idag Ronnebys största och mest välsorterade butik med drygt hundra trevliga medarbetare som inget hellre vill än att serva dig på bästa sätt. Vår strävan är att kunna erbjuda dig en fräsch, välfylld och välsorterad butik…

 

Länk till ICA Maxi Ronneby

Genom oss har du tillgång till ett av branschens ledande sortiment av arbetskläder, profil-, present- och promotionartiklar. De ingår som en självklar del av vårt sortiment.

 

Länk till MerSport

Metalcolour Sverige AB är med sin produktion i Ronneby världsledande vad gäller ytskikt till den marina industrin. Vårt varumärke DOBEL är välkänt bland marina paneltillverkare men vår laminerade plåt används även till säkerhetsdörrar med mera.

 

Länk till Metalcolour

Vi vill ge er ett tryggt och bra boende där vår och samhällets service finns nära dig. I Ronneby är det för övrigt nära till allt. Vi har lägenheter mitt i centrum, utanför och i några av kommunens kransorter. Bland vårt rika urval kan du välja att bo nära mark eller högt upp med fin utsikt, nära skola eller badsjö.

 

Länk till Ronnebyhus

Sparbanken Eken är en fristående sparbank. Vi vill hjälpa människor att förverkliga idéer och utveckla regionen där banken är verksam. Banken ska värna en sund ekonomi för de många människorna och ta ansvar för bygdens utveckling.

 

Länk till Sparbanken Eken

Med 120 års erfarenhet i över 100 länder är Tarkett det ledande företaget för många olika slags golvlösningar.  Vi erbjuder ett rikt utbud av plastgolv, trägolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg.

 

Länk till Tarkett

GULDSPONSORER
 

BEST erbjuder totallösningar och tjänster som installation, service, försäljning, konstruktion och registrering inom el, tele, data, antenn, larm och säkerhet.

 

Länk till BEST

Bilkompani vet att bilen är en förutsättning för att livet ska kunna levas enklare och vi bygger vår relation med Er enligt devisen ”Vi är med dig”. Det är lika mycket ett löfte som ett samlande begrepp för aktiviteter och erbjudanden. Allt i syfte att på olika sätt hjälpa kunden i vardagen och med sin bil.

.

 

Länk till Bilkompani Karlskrona

Ny fräsch lokal, mycket mera plats,mycket bredare menylista,
men samma gamla service.
Hjärtligt välkomna!

 

Länk till Katrins

VM Redovisning startade sin verksamhet 2013 och har idag kontor i Karlskrona, Ronneby och Karlshamn. Byrån är auktoriserad genom branschorganisationen FAR. Deras personal har lång och gedigen erfarenhet av redovisning och revision åt företag av varierande storlek och från skilda branscher. De brinner för att underlätta företagarnas vardag genom att tillhandahålla smarta och effektiva redovisningstjänster.

 

Länk till VM Redovisning

SILVERSPONSORER
 
BRONSSPONSORER
 
 
 
STÖTTA RBK VIA GRÄSROTEN
Diamantsponsorer
Guldsponsorer