Maxi Cup 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ronneby BK
Välkommen till vår officiell hemsida!

DIAMANTSPONSORER
 

Alfa Lavals kärnverksamhet baseras på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. Alla tre har stor betydelse för industriföretag och Alfa Lavals tekniska expertis innehar här en ledande ställning.

 

Länk till Alfa Laval

Vi är en restaurang med stort utbud och hög kvalité på både varor och service. Här kan du hitta allt från enkel lunch till buffèer, bröllopsmiddagar, fondueèr till mat från alla världens länder. Vi försöker alltid hitta det speciella som våra gäster söker.

 

Länk till Bergslagskrogen

Enkla Elbolaget vet att elföretagen uppfattas som krångliga. Faktum är att vi är först med att ta position för ökad enkelhet på den svenska elmarknaden.

 

Länk till Enkla Elbolaget

Vi ser det som självklart att sätta oss in i våra kunders förutsättningar, utmaningar och möjligheter. Endast då kan vi ge riktigt kvalificerad rådgivning och vara ett bra stöd. Som kund kan du välja att göra dina bankärenden på ett bankkontor, digitalt eller över telefon.

 

Länk till Handelsbanken

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på.

 

Länk till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Välkommen till MAX i Ronneby – Viggen handelsområde

 

Länk till Max Burgers

Maxi ICA Stormarknad är idag Ronnebys största och mest välsorterade butik med drygt hundra trevliga medarbetare som inget hellre vill än att serva dig på bästa sätt. Vår strävan är att kunna erbjuda dig en fräsch, välfylld och välsorterad butik…

 

Länk till ICA Maxi Ronneby

Genom oss har du tillgång till ett av branschens ledande sortiment av arbetskläder, profil-, present- och promotionartiklar. De ingår som en självklar del av vårt sortiment.

 

Länk till MerSport

Metalcolour Sverige AB är med sin produktion i Ronneby världsledande vad gäller ytskikt till den marina industrin. Vårt varumärke DOBEL är välkänt bland marina paneltillverkare men vår laminerade plåt används även till säkerhetsdörrar med mera.

 

Länk till Metalcolour

Vi vill ge er ett tryggt och bra boende där vår och samhällets service finns nära dig. I Ronneby är det för övrigt nära till allt. Vi har lägenheter mitt i centrum, utanför och i några av kommunens kransorter. Bland vårt rika urval kan du välja att bo nära mark eller högt upp med fin utsikt, nära skola eller badsjö.

 

Länk till Ronnebyhus

Sparbanken Eken är en fristående sparbank. Vi vill hjälpa människor att förverkliga idéer och utveckla regionen där banken är verksam. Banken ska värna en sund ekonomi för de många människorna och ta ansvar för bygdens utveckling.

 

Länk till Sparbanken Eken

GULDSPONSORER
 

BEST erbjuder totallösningar och tjänster som installation, service, försäljning, konstruktion och registrering inom el, tele, data, antenn, larm och säkerhet.

 

Länk till BEST

Ny fräsch lokal, mycket mera plats,mycket bredare menylista,
men samma gamla service.
Hjärtligt välkomna!

 

Länk till Katrins

Ung ekonomi vänder sig till barn och unga i grundskolan och gymnasiet för att inspirera dem att se på sin ekonomi på ett sätt där de själva kan göra skillnad. Swedbank genomför föreläsningar för skolklasser, föreningar och på andra platser där barn och unga finns, bland annat till oss i RBK.

 

Länk till Swedbank - Ung Ekonomi

Med 120 års erfarenhet i över 100 länder är Tarkett det ledande företaget för många olika slags golvlösningar.  Vi erbjuder ett rikt utbud av plastgolv, trägolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg.

 

Länk till Tarkett

VM Redovisning

VM Redovisning startade sin verksamhet 2013 och har idag kontor i Karlskrona, Ronneby och Karlshamn. Byrån är auktoriserad genom branschorganisationen FAR. Deras personal har lång och gedigen erfarenhet av redovisning och revision åt företag av varierande storlek och från skilda branscher. De brinner för att underlätta företagarnas vardag genom att tillhandahålla smarta och effektiva redovisningstjänster.

 

Länk till VM Redovisning

SILVERSPONSORER
 
BRONSSPONSORER
 
 
 
Diamantsponsorer
Guldsponsorer